ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: «Xάλκινος» ο Δημητρόπουλος στο Ευρωπαϊκό Κ21 του Boυκουρεστίου!

 Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21. που διεξάγεται στο Βουκουρέστι, ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος στα 54 κιλά.

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: «Xάλκινος» ο Δημητρόπουλος στο Ευρωπαϊκό Κ21 του Boυκουρεστίου!

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του θα επιστρέψει από το Βουκουρέστι, όπου διεξάγεται το Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος!

Έτσι τα ελληνικά μετάλλια στα χρονικά του θεσμού έγιναν 33, ενώ ο 19χρονος ανέβηκε στη 2η θέση της λίστας των πολυμεταλλιούχων αθλητών μας σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών (μαζί με τον αείμνηστο Αλέξανδρο Νικολαϊδη και τον Κων/νο Χαμαλίδη), με τα τέσσερα που έχει κατακτήσει, από το 2018 κ εντεύθεν!

Ο Δημητρόπουλος επικράτησε, 2-1, του. Γάλλου, Αλέσιο Καπολίνι στον γύρο των «32» και 2-0 του Γερμανού Μέχλμαν στους «16».

Στον αγώνα για την είσοδό του στα μετάλλια, ο πρωταθλητής Ελλάδας στους νέους άνδρες το 2023, νίκησε 2-1 (17-20, 16-14, 7-7) τον Ουκρανό Μανένκοφ, με τον Αντέμι από το Κόσοβο και βρίσκεται στο δρόμο του, στα ημιτελικά της κατηγορίας.

Παρότι προηγήθηκε 15-8 η ισοπαλία 16-16, έδωσε τη νίκη στον Αντέμι (λόγω καλύτερων σημείων), με τον Έλληνα πρωταθλητή να περιορίζεται στο χάλκινο μετάλλιο.

Πέμπτες θέσεις, για Αθηνά Μακρυγιάννη (παρά τις τρεις νίκες) στα -57 κιλά, τον Κων/νο Χαρτοματσίδη (74κ.), παρά τις 2 επιτυχίες σε 3 αγώνες, αλλά και την Αγορίτσα Αρτεμία Κίτσιου.