Μαδρίτη: Στη 10η θέση του τελικού στα 10 μ. Σταθερά ο Τσιρίκος

Στη 10η θέση του τελικού στα 10 μ. σταθερά ο Θάνος Τσιρίκος στη Μαδρίτη.

Μαδρίτη: Στη 10η θέση του τελικού στα 10 μ. Σταθερά ο Τσιρίκος

Μετά από μια εξίσου καλή εμφάνιση, στον τελικό των 10 μ. Σταθερά, ο Θάνος Τσιρίκος κατέλαβε τη 10 θέση στο Διεθνές Μίτινγκ της Μαδρίτης, με 318.30 βαθμούς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε την παρουσία του στο μίτινγκ και επιστρέφει στην Ελλάδα. Δεν αγωνίστηκε, τελικά στα 3 μ. Τραμπολίνο, διότι, σύμφωνα και με τον ομοσπονδιακό προπονητή Πέτρο Φυρίγο, που τον συνοδεύει στη Μαδρίτη:

«Το πρόγραμμα των διοργανωτών είχε την ίδια μέρα (Παρασκευή 1/12) τους προκριματικούς και τους ημιτελικούς και των δύο αγωνισμάτων (10μ. Σταθερά και 3μ Τραμπολίνο) και ήταν αδύνατο να κάνει τέσσερις αγώνες μέσα σε 6 ώρες. Έτσι προτιμήσαμε το αγώνισμα των 10 μ. Σταθερά, που έχει προτεραιότητα στην προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο Πέτρος Φυρίγος δήλωσε ακόμα στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Ολοκληρώνοντας την προσπάθεια εδώ, στην όμορφη πόλη της Μαδρίτης, κρατάμε πολύ καλά θετικά στοιχεία από τον πρώτο αγώνα μας στη σειρά των τριών διεθνών μίτινγκ που έχουμε κατά σειρά, μέχρι τον στόχο του Προλυμπιακού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντοχας 2-12/2/2024, με απώτερο στόχο τη μεγάλη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ακολουθεί το επόμενο μίτινγκ που θα συμμετάσχουμε, πάλι με τον Θάνο Τσιρίκο, αυτό του ανοιχτού πρωταθλήματος της Βρετανίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 14-18/12/2023 στο Εδιμβούργο της Σκωτίας».