Η ΑΕΚ καλεί τους οπαδούς της στο ΣΕΦ

H διοίκηση της ΑΕΚ καλεί τους φίλους της ομάδας στο ΣΕΦ για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των παικτών να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ καλεί τους οπαδούς της στο ΣΕΦ

Στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και στο πλαίσιο της 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου οι συναντήσεις Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Οι αγώνες θα γίνουν σε αίθουσα του ΣΕΦ και η ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωσή της καλεί τους φίλους της να ενισχύσουν την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Ιστορικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (20-21/10) τόσο για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ, όσο και για το ίδιο το άθλημα στη χώρα μας. Για πρώτη φορά ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός όχι μόνο βρίσκονται στην Α1 Εθνική κατηγορία, αλλά διεκδικούν και τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Έτσι, στο πλαίσιο της 4ης, της 5ης και της 6ης αγωνιστικής οι τρεις μεγάλοι αντίπαλοι θα κοντραριστούν και θα προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, λοιπόν, καλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν το Σαββατοκύριακο στην ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης STIGA στο ΣΕΦ, ώστε να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν έμπρακτα τις προσπάθειες των αθλητών μας για την κατάκτηση του τίτλου.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά η προσφορά της παρουσίας σας εκεί θα είναι ανυπολόγιστη, καθώς δεν θα δώσει μόνο χαρά και ικανοποίηση, αλλά και δύναμη στους αθλητές μας που στοχεύουν να φέρουν τον “Δικέφαλο Αετό” στην κορυφή».

Το πρόγραμμα των αγώνων

20 Οκτωβρίου: Παναθηναϊκός-Α.Ε.Κ. στις 10:00
20 Οκτωβρίου: Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακός στις 13:00

21 Οκτωβρίου: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις 10:00