Στην Κοζάνη οι προβολείς για το 2ο πανελλήνιο τουρνουά της στις μικρές ηλικίες

Δεύτερο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της περιόδου στην επιτραπέζια αντισφαίριση και πρώτο στην Περιφέρεια. 

Στην Κοζάνη οι προβολείς για το 2ο πανελλήνιο τουρνουά της στις μικρές ηλικίες

Η Κοζάνη διοργανώνει αύριο και μεθαύριο το 2ο πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά της στις μικρές ηλικίες και είναι έτοιμη από κάθε πλευρά να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη από πέρσι και ν’ αφήσει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η μακεδονική πόλη με τη σοβαρή δραστηριότητα στο άθλημα υποδέχεται από σήμερα 162 αθλητές κι αθλήτριες και γενικά πολυμελείς αποστολές από διάφορες περιοχές της χώρας. Με φροντίδα για τις κατάλληλες συνθήκες αγώνων και διαμονής θα φιλοξενήσει το τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης και σκοπό έχει να προβάλει δυναμικά και φέτος το μέλλον του αθλήματος. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τη συνεργασία του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης και τη συνδρομή του δήμου Κοζάνης. Θα γίνουν οι ηλικιακές κατηγορίες νέων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων.

Η Κοζάνη συνάντησε και φέτος καλή ανταπόκριση από τα σωματεία και πιθανότατα θα ξεπεράσει τις 154 συμμετοχές του 1ου όπεν, που πραγματοποίησε τέτοιο καιρό πέρσι. Συνολικά 37 σωματεία όλης της χώρας θα έχουν αθλητές, σωματεία που προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Κορινθία, τη Φλώρινα, την Πάτρα, την Καστοριά, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, την Καβάλα, τη Λάρισα, την Ορεστιάδα, την Έδεσσα, τα Ιωάννινα και φυσικά την Κοζάνη. Οι τελικές δηλώσεις χωρίζονται σε 22 νέους, 10 νεάνιδες, 53 παίδες, 19 κορασίδες, 34 παμπαίδες, 15 παγκορασίδες και 9 μίνι παμπαίδες. Τα δύο πρώτα φαβορί των κατηγοριών είναι οι Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης και Γεράσιμος Πετρής στους νέους Ελισάβετ Χατζηκύρκα, οι Σωκράτης Γιαννούτσος Αλέξανδρος Μαδέσης στους παίδες, οι Χρυσή Φωτιάδου, Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη στις κορασίδες, οι Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Γιώργος Κάλλιας στους παμπαίδες, οι Λεμονιά Γκαϊντατζή, Χριστίνα Τζενίδη στις παγκορασίδες και οι Γιάννης Κιοσέλογλου Κωνσταντίνος Αλεξούδης στους μίνι παμπαίδες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 9:00 με τους ομίλους των παίδων και γύρω στις 11:00 θα γίνει η τελετή έναρξης. Το τελευταίο ωράριο της ημέρας είναι στις 18:30 με ματς διαβάθμισης κι επίσης στις 09:00 θ’ αρχίσουν οι αγώνες της Κυριακής. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 14:30.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ