Καρβούνης στο «ΦΩΣ»: «Όνειρο η διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό»

Ο Τριαντάφυλλος Καρβούνης μίλησε στο «ΦΩΣ» λίγο πριν ριχτεί στη «μάχη» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό. 

Καρβούνης στο «ΦΩΣ»: «Όνειρο η διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό»

Η καρδιά του ελληνικού ταεκβοντό χτυπά στο Καζακστάν, εκεί όπου βρίσκεται η «γαλανόλευκη» αποστολή για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ελλάδα θα έχει πολυπληθή εκπροσώπηση στη διοργάνωση που διεξάγεται στην Αστάνα και ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σάββατο. Συγκεκριμένα στην αποστολή της χώρας μας βρίσκονται 118 αθλητές και αθλήτριες. Συνολικά στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 900 αθλητές από 53 χώρες.

Μεταξύ άλλων στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται και ο Τριαντάφυλλος Καρβούνης, ο οποίος ρίχνεται στη «μάχη» της διοργάνωσης. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κατορθώσει να σημειώσει μία σειρά από σημαντικές διακρίσεις τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Παρά τα όσα έχει καταφέρει έως τώρα ο ίδιος δεν χάνει τη «δίψα» του για νέες προκλήσεις και νίκες. Μιλώντας στο «ΦΩΣ» ο Καρβούνης εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία να πάρει άλλη μία παγκόσμια διάκριση και να σηκώσει και πάλι ψηλά την ελληνική σημαία. Διατηρώντας χαμηλούς τόνους αλλά και με πίστη στις ικανότητές του ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρεθεί απέναντι στον Βαλκαρσέλ Μαουρίσιο από το Περού για την κατηγορία των -71 κιλών. Ο Καρβούνης αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα της συγκεκριμένης κατηγορίας, η οποία διαθέτει πολύ ταλέντο αλλά και ανταγωνισμό. Ο ίδιος γνωρίζει τις δυνατότητές του και ευελπιστεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του που δεν είναι άλλο από το να διακριθεί στη διοργάνωση του Καζακστάν.

Αναλυτικά η δήλωση του Καρβούνη: «Έχω να αντιμετωπίσω μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην έως τώρα αθλητική μου καριέρα. Θέλω να εκπληρώσω το όνειρό μου για μία διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζακστάν. Το πρώτο μου βήμα θα είναι απέναντι σε έναν απαιτητικό αντίπαλο».