O Πετράκης στην 19η θέση στο Banked Slalom

"Λίγο απογοητευμένος, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω" δήλωσε για την επίδοσή ο Έλληνας πρωταθλητής.

O Πετράκης στην 19η θέση στο Banked Slalom

Πολύ καλή εμφάνιση και στο δεύτερο αγώνισμα, το Banked Slalom, πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Πετράκης στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε και τις τρεις διαδρομές του αγωνίσματος. Στην πρώτη είχε επίδοση 1:03.30, στην δεύτερη 59.45 και στην τρίτη 1:00.97. Με το 59.45 κατέλαβε την 19η θέση στην τελική κατάταξη, χάνοντας την είσοδό του στην 10άδα για δύο δευτερόλεπτα και 45 εκατοστά.

«Η συμμετοχή μου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ήταν φανταστική. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Στην τελευταία διαδρομή, που ήταν και η καλύτερη, έκανα ένα λάθος και είχα μια μικρή πτώση η οποία μου κόστιζε πάρα πολύ, πιθανώς και 5 θέσεις. Είμαι λίγο απογοητευμένος γιατί δεν έκανα αυτό που ήθελα. Αλλά μόνο και μόνο που βρίσκομαι εδώ σε αυτή την διοργάνωση με εμπνέει να συνεχίσω να δουλεύω ακόμη πιο δυνατά για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια», είπε ο Πετράκης, ο οποίος αφιέρωσε στον πατέρα του, τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Στις 18 Μαρτίου πραγματοποιείται η τελετή λήξης των Αγώνων. Η ελληνική αποστολή επιστρέφει τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αθήνα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ