Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής: Εκτός τελικού οι ελληνικές ομάδες

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό οι δύο ελληνικές ομάδες που πήραν μέρος στο μεικτό ομαδικό των 10 μέτρων του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής στο Μπακού.

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής: Εκτός τελικού οι ελληνικές ομάδες

Οι ελληνικές ομάδες δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την παρουσία τους στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής, το οποίο διεξάγεται στο Μπακού.

Στο μεικτό ομαδικό των 10 μέτρων η Άννα Κορακάκη και ο αδελφός της, Διονύσης, συγκέντρωσαν 573 βαθμούς στα προκριματικά και κατέλαβαν την 21η θέση, ενώ το τέταρτο και τελευταίο «εισιτήριο» για τον τελικό εξασφάλισαν οι Σάρα Κονσταντίνο και Πάολο Μόνα από την Ιταλία που συγκέντρωσαν 580 βαθμούς.

Στα προκριματικά ολοκληρώθηκε και η πορεία της δεύτερης ελληνικής ομάδας, με την Χριστίνα Μόσχη και τον Γιώργο Γαμπιεράκη. Συγκεκριμένα, εξασφάλισαν 563 βαθμούς και κατέβαλαν την 46η θέση.

Πλέον, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αυριανή «μάχη» της Άννας Κορακάκη, η οποία μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. θα αναμετρηθεί πλέον στο πιστόλι 25μ. ξεκινώντας από τα προκριματικά.