Πινγκ - Πονγκ: Το 7ο όπεν της Ελευσίνας

Ανοίγει αύριο (29/9) το πρόγραμμα των φετινών αναπτυξιακών με το 7ο όπεν στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευσίνας στην Παλαιά Ελαιουργική.

Πινγκ - Πονγκ: Το 7ο όπεν της Ελευσίνας

Τα αναπτυξιακά τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ο θεσμός που βελτιώνεται συνεχώς κι έχει αγκαλιαστεί από αθλητές, γονείς και σωματεία, είναι στην αφετηρία τους και για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Η φετινή σειρά ανοίγει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ελευσίνα, όπως έχει συμβεί κι άλλες φορές τα τελευταία χρόνια στο καθιερωμένο όπεν του τοπικού Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου. Οι αγώνες γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του σωματείου στην Παλαιά Ελαιουργική (Ιερά οδός και Μουρίκη 130) κι αρχίζουν αύριο το πρωί.

Είναι η 5η χρονιά, που τα ανοιχτά πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών διεξάγονται με τη σημερινή τους μορφή και παρά τη γενικά δύσκολη οικονομική κατάσταση το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Η μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά της Ελευσίνας είναι μία πρώτη απόδειξη γι’ αυτό. Πρόκειται να μετάσχουν 178 αγόρια και κορίτσια και προέρχονται από κάθε άκρη της χώρας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 8 Νέους άνδρες, 27 νέους, 15 νεάνιδες, 30 κορασίδες, 37 παίδες, 18 παγκορασίδες, 35 παμπαίδες και 8 μίνι παμπαίδες. Μόνο δύο από τις κατηγορίες, που προκηρύχθηκαν, εκείνες των Νέων γυναικών και των μίνι παγκορασίδων, δεν συμπλήρωσαν τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών. Συνολικά θα είναι παρόντα 53 σωματεία. Εκτός φυσικά από τα δεκάδες της Αττικής θα έχουν αθλητές σωματεία από τη Θεσσαλονίκη, την Κορινθία, την Ορεστιάδα, την Καλαμάτα, την Πάτρα, την Καβάλα, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη, τη Φλώρινα, τα Χανιά, τη Χίο και τη Σάμο!

Τα δύο πρώτα φαβορί κάθε ηλικιακής κατηγορίας είναι οι Δημήτρης Στάμου, Κωνσταντίνος Λυκοστράτης στους Νέους άνδρες, Γιάννης Δαμιανής, Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους νέους, Ιωάννα Γερασιμάτου, Αθηνά Λιβιεράτου στις νεάνιδες, Σωκράτης Γιαννούτσος, Αλέξανδρος Μαδέσης στους παίδες, Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη, Ιωάννα Μαδέση στις κορασίδες, Κωνσταντίνος Μηλικούδης, Ανδρέας Βαμιανάκης στους παμπαίδες, Βασιλική Μπουλά, Χρυσούλα Καμπουράκη στις παγκορασίδες και Γιάννης Κιοσέλογλου, Κωνσταντίνος Αλεξούδης στους μίνι παμπαίδες.

Κλασικά με τα γκρουπ των παίδων θ’ αρχίσουν οι αγώνες αύριο στις 09:00. Το τελευταίο ωράριο της πρώτης ημέρας θα είναι στις 19:10 με ματς διαβάθμισης. Την Κυριακή το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει στις 08:40. Οι Νέοι άνδρες και οι μίνι παμπαίδες, που έχουν λίγες συμμετοχές, θ’ αγωνιστούν μόνο την Κυριακή. Όλοι οι τελικοί υπολογίζεται να γίνουν μετά τις 17:00 κι αμέσως θ’ ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων.

Σταθερά και τη φετινή αγωνιστική χρονιά θα υπάρχει on line ενημέρωση για τα αποτελέσματα των αναπτυξιακών στo ίδιο site όπου αναρτώνται και όλες οι βασικές πληροφορίες των εσωτερικών διοργανώσεων. Oι φίλοι του αθλήματος θα βρίσκουν τα στοιχεία στη διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/24, αφού πατήσουν το «παραθυράκι» με το τουρνουά, που τους ενδιαφέρει.

Την οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος στην Ελευσίνα αποτελούν οι Χρήστος Στάμου, Δανιήλ Κωνσταντινίδης και Γιάννης Λογοθέτης. Υπενθυμίζουμε τέλος ότι οι αγωνιζόμενοι πρέπει πλέον εκτός από το δελτίο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. να προσκομίζουν και το δελτίο υγείας αθλητή κατάλληλα συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο, όπως ορίζεται.

*** Στο site της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εξάλλου (httf.gr), έχουν αναρτηθεί η προκήρυξη του αναπτυξιακού τουρνουά της Κοζάνης και οι προσφορές ξενοδοχείων γι’ αυτό. Είναι στην ενότητα των ανακοινώσεων. Το όπεν θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης και θα είναι το 2ο της φετινής περιόδου.