Σήμερα 4/3 τα προ-μπαράζ της Β’ Εθνικής γυναικών Αττικής – Αύριο 5/3 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με διασυλλογικές αναμετρήσεις για τη Β’ Εθνική συνεχίζονται οι διοργανώσεις της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αυτό το Σαββατοκύριακο 4 και 5/3.

Σήμερα 4/3 τα προ-μπαράζ της Β’ Εθνικής γυναικών Αττικής – Αύριο 5/3 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Για την ακρίβεια, με αγώνες σε τοπικό επίπεδο σε 3 περιοχές. Μεγαλύτερη σημασία προσλαμβάνει η διαδικασία των προμπαράζ στη Β’ Εθνική γυναικών Αττικής. Έχουν ολοκληρωθεί οι 2 όμιλοι της κανονικής διάρκειας και σήμερα Σάββατο, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα διεξαχθούν τα ματς τελικής κατάταξης, όπου θα βγουν ο πρωταθλητής και οι 2 ομάδες, που θα πάνε στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2. Επίσης το διήμερο αυτό θα τελειώσουν οι αγώνες για τη Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας ανδρών και τη Β’ Εθνικής Λοιπής Χώρας ανδρών στον 1ο όμιλο. Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στο ΣΕΦ το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κωφών.

Στη Β’ Εθνική γυναικών Αττικής η πρώτη φάση περιλάμβανε 2 ομίλους των 6 ομάδων. Στον 1ο όμιλο αναδείχτηκε νικητής ο ΟΑ Χανίων. Συγκέντρωσε 20 βαθμούς με το απόλυτο των νικών. Τη 2η θέση πήρε ο ΓΑΣ Ελευσίς με 18 βαθμούς και την 3η ο ΑΟ Δάφνης-Υμηττού Ευ Ζην & Άθληση με 16.

Στον 2ο όμιλο κατέκτησε την πρωτιά ο ΑΟ Ταταύλα. Επίσης αήττητος και με 20 βαθμούς. Το Ηράκλειο 2001 ήρθε 2ο σε ισοβαθμία με τον ΓΑΣ Χολαργού στους 17 βαθμούς, καθώς είχε νικήσει με 4-2 στον 1ο γύρο και ηττήθηκε με 4-3 στον 2ο. Για τις θέσεις 1-4 συνεπώς, θ’ αναμετρηθούν τα Χανιά, τα Ταταύλα, η Ελευσίνα και το Ηράκλειο 2001 (με τους χιαστί ημιτελικούς πρώτα), ενώ οι αγώνες κατάταξης θ’ αφορούν και τις υπόλοιπες θέσεις. Οι ημιτελικοί ορίστηκαν για τις 11 και ο τελικός για τις 14:00.

Σήμερα διεξάγονται στη Χίο τα τελευταία παιχνίδια στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής Λοιπής Χώρας ανδρών. Εκεί όπου προηγείται ο ΓΣ Νηρέας Καρδαμύλων με 14 βαθμούς και ακολουθεί ο ΜΣΒ Χίου Φάρος Βαρβασίου με 13. Ο 2ος όμιλος της Β’ Εθνικής Λοιπής Χώρας ανδρών έχει τελειώσει και στην ισοβαθμία (7 βαθμοί) υπερίσχυσε ο ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης έναντι του ΑΟΕΑ Κω.

Στη Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας ανδρών γίνονται την Κυριακή οι 2 τελευταίες αγωνιστικές. Οι Σάρισες Φλώρινας προπορεύονται με 27 βαθμούς και έπονται η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης με 26 και ο ΑΣ Πέρα Θεσσαλονίκης με 23 βαθμούς.