Πασχαλίδης: «Έχουμε τη φλόγα για να συνεχίσουμε!»

Αποφασισμένος να συνεχίσει να προσπαθεί για τίτλους μαζί τον Κώστα Τριγκώνη, δηλώνει ο Ιορδάνης Πασχαλίδης, λίγο μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό της Ιταλίας!

Πασχαλίδης: «Έχουμε τη φλόγα για να συνεχίσουμε!»

Έχουν κατακτήσει μαζί 13 μεγάλους διεθνείς τίτλους (6 παγκόσμιους και 7 ευρωπαϊκούς) και αισθάνονται σαν να ξεκίνησαν χθες! Ο λόγος για τους Ιορδάνη Πασχαλίδη και Κώστα Τριγκώνη, τους κορυφαίους ιστιοπλόους στον κόσμο στην κατηγορία Tornado, οι οποίοι πήραν άλλη μια πρωτιά στο Ευρωπαϊκό της Ιταλίας και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με στόχο ανάλογες διακρίσεις!

Για τη σπουδαία επιτυχία, αλλά και για τις προθέσεις του ελληνικού διδύμου για το μέλλον, ο 51χρονος Ιορδάνης Πασχαλίδης δήλωσε τα εξής:

«Ο πρώτος αντίπαλός μας είναι ο εαυτός μας, διότι τα χρόνια περνάνε και οι δυσκολίες μεγαλώνουν. Ο αγώνας στην Ιταλία δεν ήταν εύκολος. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους μας. Είμαστε χρόνια στην κορυφή κι αυτό απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά. Ο καθένας το αντιλαμβάνεται αυτό. Εμείς αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και θα συνεχίσουμε τον μεγάλο αγώνα μας. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχουμε υγεία.

Νιώθουμε πολύ δυνατοί κι έχουμε μέσα μας τη φλόγα που είχαμε και σαν νεότεροι αθλητές. Ασφαλώς διαθέτουμε πια την εμπειρία, όμως πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα της κλάσης και να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα παρουσιάζει κάθε διοργάνωση ξεχωριστά. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κι άλλους παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους, αλλά φυσικά αυτός είναι ο στόχος μας. Υπόσχομαι μόνο δουλειά και επιμονή για το καλύτερο δυνατό».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ