Μουρούτσος: «Πάντα άρρωστος, Θύρα 7 και Ολυμπιακός» (pic)

Με ανάρτησή του στο instagram o Μιχάλης Μουρούτσος μίλησε για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Μουρούτσος: «Πάντα άρρωστος, Θύρα 7 και Ολυμπιακός» (pic)

Ο Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο έδωσε τη σκυτάλη του στον Ολυμπιακό στη Βασιλική Γραμματικοπούλου. Έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως φαίνεται από όσα έγραψε στο λογαριασμό του στο instagram.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Μιχάλη Μουρούτσου:

«Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου ήταν να δημιουργήσω τμήμα Τάε Κβο Ντο μέσα στον πιο ιστορικό και αγαπημένο μου σύλλογο. Αυτό έγινε πραγματικότητα πριν από μερικά χρόνια και σαν επικεφαλής μαζί με τους συνεργάτες μου μαθητές μου και οικογένεια μου, Νίκο Κυρίτση και Γιώργο Κυρίτση, καταφέραμε να στήσουμε ένα τμήμα, μια ομάδα από το μηδέν. Μέσα σε αυτό το διάστημα όχι μόνο καταφέραμε να αυξήσουμε τα μέλη μας, όχι μόνο καταφέραμε να βγάλουμε πρωταθλητές παρά την νεότητα του τμήματος, αλλά κυρίως καταφέραμε να κάνουμε όλους τους μαθητές να αγαπήσουν αυτό το άθλημα και να κάνουν τον αθλητισμό και πρωταθλητισμό τρόπο ζωής.

»Ανεβάσαμε τον πήχη πολύ ψηλά και εύχομαι τώρα ο σύλλογος να πάει ακόμα πιο ψηλά από την προπονήτρια που ανέλαβε να συνεχίσει το έργο μας. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους ονομαστικά που συνεργάστηκαν μαζί μου όλο αυτό το διάστημα, Νίκο Κυρίτση, Γιώργο Κυρίτση, Βούλα Νικολινάκου, Μανώλη Ζήκα, καθώς επίσης τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κύριο Μιχάλη Κουντούρη.

ΥΓ. Πάντα "άρρωστος " θύρα 7 και Ολυμπιακός ..»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου ήταν να δημιουργήσω τμημα taekwondo μέσα στον πιο ιστορικό και αγαπημένο μου σύλλογο.αυτο έγινε πραγματικότητα πριν από μερικά χρόνια και σαν επικεφαλής μαζί με τους συνεργάτες μου μαθητές μου και οικογένεια μου Νίκο κυριτση και γιωργο κυριτση καταφέραμε να στήσουμε ένα τμημα μια ομάδα από το μηδέν.μεσα σε αυτό το διάστημα όχι μόνο καταφέραμε να αυξήσουμε τα μέλη μας, όχι μόνο καταφέραμε να βγάλουμε πρωταθλητές παρά την νεότητα του τμήματος, αλλά κυρίως καταφέραμε να κάνουμε όλους τους μαθητές να αγαπήσουν αυτό το άθλημα και να κάνουν τον αθλητισμό και πρωταθλητισμό τρόπο ζωής.ανεβασαμε τον πηχυ πολύ ψηλά και ευχομαι τώρα ο σύλλογος να πάει ακόμα πιο ψηλά από την προπονήτρια που ανέλαβε να συνεχίσει το έργο μας.τελειωνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους ονομαστικά που συνεργάστηκαν μαζί μου όλο αυτό το διάστημα ,Νίκο Κυριτση,Γιωργο Κυριτση,Βούλα Νικολινακου,Μανώλη Ζηκα,καθώς επίσης τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κύριο Μιχάλη Κουντούρη. ΥΓ παντα "άρρωστος " θύρα 7 και Ολυμπιακός ..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Mouroutsos (@michalismouroutsos) στις