Μπερδέσης: «Για αυτό πήγα στον Ολυμπιακό»

Ο διεθνής πυγμάχος, Τάσος Μπερδέσης, ο οποίος ήταν στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και με μήνυμα του εξήγησε τους λόγους που πλέον θα αγωνίζεται με τα "ερυθρόλευκα". 

Μπερδέσης: «Για αυτό πήγα στον Ολυμπιακό»

Ο διεθνής πυγμάχος, Τάσος Μπερδέσης, ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού για αρκετά χρόνια. Πλέον, όμως, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος, με ανάρτηση του στο instagram, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να αποτελεί πλέον μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας: "Και κάπως έτσι, ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνεται εδώ, μετά από μια ιδανική διαδρομή. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και όλους όσους συνεργαστήκαμε στο χρονικό διάστημα αυτό. Μα πρωτίστως τον Γιάννη Αϊδινιώτη, τον σπουδαίο δάσκαλο πυγμαχίας και πολύ δοτικό άνθρωπο που με πίστεψε και με στήριξε περισσότερο από όλους.

Πλέον, όμως, ο κύκλος του Παναθηναϊκού έχει κλείσει και ένας νέος ανοίγει. Αυτός του Ολυμπιακού. Της μεγάλης ομάδας της Ελλάδας. Αρχικά, όταν με προσέγγισαν, δεν σας κρύβω ότι ήμουν αρνητικός. Δεν το έβαλαν όμως κάτω. Έτσι, με πολύ προσεκτικές και προσεγμένες κινήσεις μου έδειξαν ότι με ήθελαν πάρα πολύ για να αποτελέσω κομμάτι αυτού του ιστορικού συλλόγου. Οι ενδοιασμοί που είχα στο μυαλό μου κάμφθηκαν μετά από μια συνάντηση που είχα με τον κύριο Μιχάλη Κουντούρη. Η πρόταση του ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να πω όχι. Άλλωστε μην ξεχνάτε, ότι δεν εξασκώ το μποξ ως χόμπι. Αν κάποιοι το νομίζουν αυτό, κάνουν μεγάλο λάθος. Ζω από αυτό.

Από εδώ και πέρα, προέχει η σκληρή δουλειά, η συγκέντρωση και η πειθαρχία. Ο στόχος μου δεν είναι άλλος από την συμμετοχή μου στην Ολυμπιάδα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και κάπως έτσι, ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνεται εδώ, μετά από μια ιδανική διαδρομή. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο και όλους όσους συνεργαστήκαμε στο χρονικό διάστημα αυτό. Μα πρωτίστως τον Γιάννη Αϊδινιώτη, τον σπουδαίο δάσκαλο πυγμαχίας και πολύ δοτικό άνθρωπο που με πίστεψε και με στήριξε περισσότερο από όλους. Πλέον, όμως, ο κύκλος του Παναθηναϊκού έχει κλείσει και ένας νέος ανοίγει. Αυτός του Ολυμπιακού. Της μεγάλης ομάδας της Ελλάδας. Αρχικά, όταν με προσέγγισαν, δεν σας κρύβω ότι ήμουν αρνητικός. Δεν το έβαλαν όμως κάτω. Έτσι, με πολύ προσεκτικές και προσεγμένες κινήσεις μου έδειξαν ότι με ήθελαν πάρα πολύ για να αποτελέσω κομμάτι αυτού του ιστορικού συλλόγου. Οι ενδοιασμοί που είχα στο μυαλό μου κάμφθηκαν μετά από μια συνάντηση που είχα με τον κύριο Μιχάλη Κουντούρη. Η πρόταση του ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να πω όχι. Άλλωστε μην ξεχνάτε, ότι δεν εξασκώ το μποξ ως χόμπι. Αν κάποιοι το νομίζουν αυτό, κάνουν μεγάλο λάθος. Ζω από αυτό. Από εδώ και πέρα, προέχει η σκληρή δουλειά, η συγκέντρωση και η πειθαρχία. Ο στόχος μου δεν είναι άλλος από την συμμετοχή μου στην Ολυμπιάδα! #iamready

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Berdesis (@tasosberdesis) στις