Στον Ολυμπιακό ο Μπερδέσης

Στην ομάδα του Πειραιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής πυγμάχος. 

Στον Ολυμπιακό ο Μπερδέσης

Ο Τάσος Μπερδέσης ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής πυγμάχος έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τους πρωταθλητές στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κορυφή.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» πρόλαβαν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επίσης τον διεκδίκησε, στην απόκτηση του διεθνούς πυγμάχου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της πρωταθλήτριας ομάδας μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού στο olympiacossfp.gr ο Τάσος Μπερδέσης ανέφερε τα εξής: «Το να φεύγω από τη μια ομάδα και να έρχομαι σε μια άλλη μεγάλη ομάδα είναι χαρά και μου δίνει δύναμη. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όπως δίνω πάντα. Ο σκοπός μου είναι να βγω πρωταθλητής και να φτάσω στο υψηλότερο σκαλί. Ποιο είναι αυτό; Θα το δείτε το επόμενο διάστημα. Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξαν οι παράγοντες που ήρθαν και με πλησιάσανε. Πιστεύω ότι είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους με ανθρώπους που μπορούν να φέρνουν τον κάθε αθλητή στην ομάδα. Μόνο και μόνο που θα σε κοιτάξουν και θα σου μιλήσουν. Από το μισό που θα σου πουν θα γίνει ένα. Αυτό δεν το έχω δει ποτέ εδώ στην Ελλάδα και χαίρομαι γιατί κατηγορούσα την χώρα μας για κάποια πράγματα για όλες τις ομάδες, μόνο τον Ολυμπιακό που δεν τον γνώριζα. Τώρα που τον γνωρίζω, έχω μπει στην οικογένεια και είναι πλέον η οικογένειά μου».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ