Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε ο Γκιώνης από το Contender της Σλοβενίας

Μέχρι τη φάση των «16» των προκριματικών του WTT Contender της Σλοβενίας έφτασε ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε ο Γκιώνης από το Contender της Σλοβενίας

Την ήττα στη φάση των «16» του προκριματικού γύρου του πολύ δυνατού WTT Contender της Σλοβενίας γνώρισε ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έχασε με 3-1 σετ από το νούμερο 119 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Ιάπωνα Γιούτα Τανάκα και δεν κατάφερε να πετύχει την είσοδό του στους «32» του κυρίως ταμπλό. Αν και προηγήθηκε οριακά με 11-9 στο πρώτο σετ, έχασε τα επόμενα τρία με 8-11, 1-11 και 3-11.

Πριν τον αποκλεισμό του είχε καταφέρει να βγάλει εκτός τον Φιλανδό Άλεξ Ναούμι με 3-0 και τον Κροάτη Φίλιπ Ζέλικο με 3-1 σετ. Να τονιστεί πως ήταν πρώτη συμμετοχή του σε διεθνές τουρνουά μετά από αρκετό χρονικό διάστημα λόγω του τραυματισμού του στον αχίλλειο τένοντα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του Γκιώνη στο σλοβένικο Contender αγωνίστηκαν επίσης ο Γιάννης Σγουρόπουλος, ο Γιώργος Σταματούρος και ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος.

Ο πρώτος είχε αποκλειστεί στον 2ο προκριματικό γύρο και οι δύο άλλοι διεθνείς στον 1ο. Στην τεχνική καθοδήγηση ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής.