Πυγμαχία: Δύο ακόμη χρυσά με Φωτιάδη - Τόπαλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων!

Τόσο ο Μανώλης Φωτιάδης, όσο και ο Βασίλης Τόπαλος αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης των κατηγοριών 60-63κ. και 57-60κ. αντίστοιχα και τα Ελληνικά χρυσά στο Ευρωπαϊκό Παίδων-Κορασίδων έγιναν τρία και τα μετάλλια τέσσερα!

Πυγμαχία: Δύο ακόμη χρυσά με Φωτιάδη - Τόπαλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων!

Με άλλα δύο χρυσά μετάλλια ολοκληρώθηκε η... μεγάλη Τρίτη (04/10) της Ελληνικής Πυγμαχίας στο Μοντεσιλβάνο

Δύο ακόμη εκπρόσωποι μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων ανέβηκαν στην κορυφή του βάθρου κι ανέβασαν την σημαία στον υψηλότερο ιστό, ενώ παιάνιζε ο εθνικός μας ύμνος.

Μετά το χρυσό της Άννας Μαρίας Τριφύλλη στα 46κ. (και το αργυρό της Παναγιώτας Κούζιλου) ήταν η σειρά των παίδων!

Ισοπεδωτικός ο Μανώλης Φωτιάδης, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με νοκ άουτ, 94 δεύτερα μετά την έναρξη του τελικού των 60-63 κιλών! Ο Έλληνας πυγμάχος ...ξάπλωσε τον Βρετανό αντίπαλό του, Νέιθαν Μάρτιν Μπάρετ, στο 1:34 και ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου. Ξεκίνησε τον αγώνα του σα… σίφουνας στριμώχνοντας τον αντίπαλο του και θα μπορούσε να τελειώσει τον τελικό σε λιγότερο από ένα λεπτό., καθώς ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι ήδη δυο φορές πριν την επιτυχία του νεαρού αθλητή.

Νωρίτερα το... δρόμο είχε δείξει ο Βασίλης Τόπαλος μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στα 57-60 κιλά, με αντίπαλο τον Μολδαβό Δανιήλ Γκουράντα!

Ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης παίδων, ξεκίνησε ορμητικά μη αφήνοντας κανέναν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο του. Κέρδισε με 5-0 στα σημεία έπειτα από την λήξη των τριών γύρων