Νέες διακρίσεις για την ελληνική κωπηλασία

Μετάλλια και διακρίσεις για τα ελληνικά πληρώματα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ-23 στο Βέλγιο. 

Νέες διακρίσεις για την ελληνική κωπηλασία

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για την ελληνική κωπηλασία και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο Χαζεβίνγκελ του Βελγίου με την ελληνικά ομάδα να πανηγυρίζει τρία χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο και να βρίσκεται στην τρίτη θέση στον πίνακα των μεταλλίων ανάμεσα σε 24 χώρες. Η Εθνική πήρε μέρος σε οκτώ μεγάλους τελικούς κι ένα μικρό και εκτός από τα τρία μετάλλια είχε δυο 4ες θέσεις, μία 5η, μία 6η καθώς και μια 11η.

Οι Στυλιανή Νάτσιουλα και Δήμητρα Ελένη Κοντού κέρδισαν τη 1η θέση στο τελικό του διπλού τερματίζοντας σε 7:01.71 αφήνοντας 2η τη Ρουμανία (7:04.99) και 3η τη Μ.Βρετανία (7:07.74). Είναι το δεύτερο χρυσό για την Νάτσιουλα που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία Νεανίδων στο Βαρέζε μαζί με την Σοφία Δαλίδου.

Πρωταθλητής Ευρώπης και με διαφορά ο Πετρος Γκαϊδατζής που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τελικό του σκιφ Ελ βαρών στο Χαζεβίνγκελ με χρόνο 7:12.18 αφήνοντας δεύτερο τον Ιρλανδό Πούρντι με 7:18.16.

Χρυσό μετάλλιο για την Ευαγγελία Φράγκου και την Χριστίνα Μπούρμπου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο Χαζεβίνγκελ του Βελγίου Οι χρυσές παγκόσμιες πρωταθλήτριες πριν λίγο καιρό στο Βαρέζε στην ίδια κατηγορία κέρδισαν στο τελικό της δίκωπου με χρόνο 7:36.99 αφήνοντας δεύτερο τον πλήρωμα της Ουκρανίας (7:43.68) και τρίτο της Ελβετίας (7:45.74).