Πάλη: Ασημένιο μετάλλιο για τον Καρνάβα στο Παγκόσμιο Άμμου

Το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο (U17) κατέκτησε ο Ηλίας Καρνάβας.

Πάλη: Ασημένιο μετάλλιο για τον Καρνάβα στο Παγκόσμιο Άμμου

Η ελληνική Πάλη συνεχίζει να φέρνει τεράστιες επιτυχίες και μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις. Το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο (U17) κατέκτησε ο Ηλίας Καρνάβας.

Στη Ρουμανία ο Καρναβας έδειξε το πλούσιο ταλέντο του, με επιμονή κι επιμονή έφτασε έως τον τελικό. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πραγματικά ασταμάτητος και έφτασε με σχετική άνεση στον τελικό. Εκεί αντιμετώπισε τον Αλίγιεφ, όπου ηττήθηκε με 3-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αζέρος νίκησε δύο φορές τον Έλληνα πρωταθλητή, καθώς είχαν παλέψει και στους ομίλους.

Ο Καρνάβας ήταν εντυπωσιακός και αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις δύο ήττες από τον Αλίγιεφ σε όλη τη διοργάνωση έχασε μόνο ένα σημείο!

Οι επιτυχίες της Ελλάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν σταματούν εδώ. Η χώρα μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνολο U17 γυναικών με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βασίλη Μπατάλα να σηκώνει το κύπελλο.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές η Δροσούλα Τζιανακοπούλου έφτασε μία ανάσα από το μετάλλιο, αλλά κατέλαβε την 4η θέση στα 70κ. Στα 60κ. η Ευαγγελία Τρανού κατέλαβε την 6η θέση και στα 80κ. ο Γιώργος Τερζίδης την 8η.