Πινγκ Πονγκ: Σημαντική διοργάνωση στην Ορεστιάδα

Το βαλκανικό πρωτάθλημα νέων στην επιτραπέζια αντισφαίριση θα διοργανώσει η πόλη της Ορεστιάδας. 

Πινγκ Πονγκ: Σημαντική διοργάνωση στην Ορεστιάδα

Νέα σημαντική στιγμή σε οργανωτικό επίπεδο για την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση. Η Βαλκανική Ένωση του αθλήματος ανέθεσε στην ΕΦΟΕπΑ και την Ορεστιάδα τη διοργάνωση του Βαλκανικού πρωταθλήματος νέων (Under 15 και Under 19) για το καλοκαίρι του 2023.

Αποδέχτηκε μάλιστα, παμψηφεί την υποψηφιότητα, με 11 χώρες παρούσες στο συμβούλιο της BTTU το βράδυ της Παρασκευής 26/08 στο Σεράγεβο, όπου τελειώνει σήμερα Σάββατο 27/08 το Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών.

Το 30ο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων θα γίνει από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς». Η ανάληψη του ιστορικού event αποτελεί δικαίωση στη σοβαρή προσπάθεια, που κάνει τα τελευταία χρόνια η Ορεστιάδα (μία πόλη με παράδοση στο άθλημα) για την οργάνωση διεθνών αγώνων.

Παράλληλα, είναι επιβράβευση για την ΕΦΟΕπΑ, η οποία ήδη έχει καταφέρει πολλά σε αυτό το κομμάτι 1,5 χρόνο μετά την αλλαγή διοίκησης, ενώ έχει ξεχωριστή σημασία το γεγονός ότι μετά από πάρα πολύ καιρό η χώρα θα φιλοξενήσει πάλι διεθνείς αγώνες στις νεαρές ηλικίες.