Κωπηλασία: Τετράδα Παγκοσμίου Κ23 με Παγκόσμιο ρεκόρ η Ευαγγελία Αναστασιάδου!

 

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου προκρίθηκε στα ημιτελικά του σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 και μάλιστα επιτυγχάνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Κωπηλασία: Τετράδα Παγκοσμίου Κ23 με Παγκόσμιο ρεκόρ η Ευαγγελία Αναστασιάδου!

Δύο συμμετοχές κι ισάριθμες προκρίσεις στον τελικό περιλάμβανε η πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ23 που ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Βαρέζε (της γειτονικής Ιταλίας).

Ο λόγος για την Ευαγγελία Αναστασιάδου που πήρε την 1η θέση στον προκριματικό του σκιφ ελ βαρών στη κατηγορία Κ23 με χρόνο 7:24.59 που είναι νέο Παγκόσμιο ρεκόρ και βέβαια πήρε την μοναδική απευθείας πρόκριση που έδινε η σειρά για τα ημιτελικά.

Λίγο αργότερα στο αντίστοιχο αγώνισμα το βαρύ η Μιλένα Κοντού πήρε τη 2η θέση στον προκριματικό με 7:30.55 και μαζί με την Γερμανίδα Φέστερ που ήταν 1η με 7:27.01 προκρίθηκαν απευθείας στα ημιτελικά.

Την Τρίτη (26/07) θα πάρουν μέρος στις 10:25 ώρα Ελλάδας στο προκριματικό του διπλού σκιφ αγοριών Κ23 οι Παύλος Φαϊτας-Στέφανος Καπάκογλου με τους δυο πρώτους της Κούρσας να περνάνε στα ημιτελικά , στο αντίστοιχο διπλό ελαφρύ οι Στάθης Τριανταφύλλου-Σταύρος Σημεωνίδης θα παλέψουν για μια από τις δυο πρώτες θέσεις που επίσης οδηγούν στα ημιτελικά , επίσης στις 12:35 θα αγωνιστούν οι Ευαγγελία Φράγκου-Χριστίνα Μπούρμπου και στις 12:55 οι Δημητρης Μπουκουβάλας-Ζήσης Μπουκουβάλας θα αγωνιστουν στα προκριματικά της δικώπου Κ23 για μια από τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά.