Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο ο Χαμαλίδης στο τάε κβο ντο

Ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τάε κβον ντο στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Οράν της Αλγερίας.

Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο ο Χαμαλίδης στο τάε κβο ντο

Ένα ακόμα μετάλλιο κατέκτησε η Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Οράν της Αλγερίας. Στο βάθρο ανέβηκε αυτή την φορά ο Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 68κ. στο τάε κβον ντο.

Ο Έλληνας αθλητής ηττήθηκε στον ημιτελικό με 16-3 από τον Ισπανό Χαβιέ Πέρεθ Πόλο, ωστόσο ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με ένα μετάλλιο.

Νωρίτερα στη διοργάνωση, ο Χαμαλίδης είχε εντυπωσιάσει με την πορεία του, καθώς στους «16» είχε αποκλείσει τον Αρμπέρ Αζέμι από το Κόσοβο με 18-8, ενώ στη συνέχεια είχε κερδίσει και τον Σλοβένο Λιν Κόβατσιτς με 20-11, που του είχε χαρίσει την παρουσία του στα ημιτελικά και μία θέση στο βάθρο.

Πέραν αυτών, στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της Φαίδρας Καλτέλη, που έχασε από την Γαλλίδα Κατελίνια Καραμπίν με 14-12 στην κατηγορία των 57 κιλών, ενώ απομένει πλέον η μάχη του Αποστόλη Τεληκωστόγλου που αγωνίζεται στα 80 κιλά.