Τσιλιγκίρη: «Έργο πνοής το νέο κολυμβητήριο» (audio)

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη μίλησε για το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού. 

Τσιλιγκίρη: «Έργο πνοής το νέο κολυμβητήριο» (audio)

«Όλο αυτό το διάστημα, από τον διαγωνισμό μέχρι και την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της έκτασης όπου ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θα κατασκευάσει το αθλητικό complex του κολυμβητηρίου, τόσο εμείς όσο και η Διοίκηση του Ερασιτέχνη είχαμε επιλέξει να μην λέμε πολλά λόγια, αλλά να δουλέψουμε ώστε να είναι ρυθμισμένη κάθε λεπτομέρεια για την επόμενη φάση του project» είπε στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού Ένα 90,4 η Πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη και πρόσθεσε:

«Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει στη διάθεσή του ένα οικόπεδο για το οποίο δεν απαιτείται καμία άλλη γραφειοκρατική διαδικασία, όπως π.χ. αποχαρακτηρισμός χώρου, που θα ήταν χρονοβόρα για την υλοποίηση ενός ονείρου δεκαετιών για την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Η Διοίκησή του του μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτα σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τη μελέτη, την χρηματοδότηση κ.λ.π. του νέου κολυμβητηρίου. Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί με τη δημιουργία κάθε νέας αθλητικής εγκατάστασης δίνουμε την ευκαιρία σε εκατοντάδες ακόμη παιδιά να αποφύγουν όλες τις κακοτοπιές της σύγχρονης εποχής. Είναι έργο πνοής.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση μεταξύ των οποίων, βεβαίως, και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την αδιάκοπη υποστήριξή του στο μεγαλόπνοο, για τον Σύνδεσμο και γενικότερα για τον αθλητισμό, έργο».

Ακούστε τη συνέντευξη της προέδρου του ΣΕΦ.