Μεσογειακοί Αγώνες: Αποκλείστηκαν στα προημιτελικά Σγουρόπουλος και Τόλιου στο πινγκ πονγκ

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Κατερίνα Τόλιου αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του απλού στο πινγκ πονγκ στους Μεσογειακούς Αγώνες και πλασαρίστηκαν πλέον στις θέσεις 5-8.

Μεσογειακοί Αγώνες: Αποκλείστηκαν στα προημιτελικά Σγουρόπουλος και Τόλιου στο πινγκ πονγκ

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Κατερίνα Τόλιου δεν κατάφεραν τελικά να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους με την κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν της Αλγερίας, καθώς αποκλείστηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης και πλασαρίστηκαν πλέον στις, τιμητικές αναμφίβολα, θέσεις 5-8.

Ο Σγουρόπουλος αν και τερμάτισε πρώτος από τον όμιλό του, εν συνεχεία τέθηκε αντιμέτωπος με τον Πορτογάλο Ζοάο Ζεράλδο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε μάχη για να πάρει την πρόκριση, ωστόσο ηττήθηκε τελικά από τον αντίπαλό του με 4-1 σετ (8-11, 10-12, 6-11, 11-6, 7-11).

Η Κατερίνα Τόλιου με τη σειρά της, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την κινεζικής καταγωγής Ισπανίδα Μαρία Ξιάο. Και η Ελληνίδα αθλήτρια όμ,ως δεν ευτύχησε να βγει νικήτρια, καθώς παρότι μείωσε δύο φορές το σκορ, τελικά έχασε με 4-2 σετ (10-12, 8-11, 12-10, 5-11, 11-4, 6-11).