Τεχνική κολύμβηση: Τέσσερις ακόμη προκρίσεις στο Ευρωπαϊκό

Τέσσερις ακόμα προκρίσεις για τα ελληνικά χρώματα στη 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης Νέων / Νεανίδων στο Πόζναν.

Τεχνική κολύμβηση: Τέσσερις ακόμη προκρίσεις στο Ευρωπαϊκό

Με τέσσερις ακόμα προκρίσεις σε τελικούς των αγωνισμάτων τους ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των πρωϊνών προκριματικών της δεύτερης ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης Νέων / Νεανίδων στο Πόζναν της Πολώνίας, την Πέμπτη (23/6), με πολλές ελπίδες για νέα μετάλλια μετά την εντυπωσιακή συγκομιδή της χθεσινής πρεμιέρας. Συγκεκριμένα:

Με την καλύτερη επίδοση των προκριματικών προκρίθηκε στον απογευματινό τελικό των 200 μ. διπλά πέδιλα η Γιολάντα Καπέρδα, που σημείωσε1.49.54. Στο ίδιο αγώνισμα η Κατερίνα Μανιάτη κατετάγη 3η στους προκριματικούς με 1.49.68 και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα διεκδικήσει επίσης ένα μετάλλιο.

Στα 4Χ100 μ. διπλά πέδιλα Εθνική μας ομάδα με τον Βαγγέλη Καρδάκο, την Κατερίνα Μανιάτη, τη Γεωργία Περάκη και τον Γιώργο Καλτσουκαλά πέρασε τελικό με την 3η καλύτερη επίδοση των προκριματικών 3.10.20.

Ο Απόστολος Λαμπαδάρης, εξάλλου, πέτυχε την πρόκρισή του στον τελικό των 200 μ. επιφάνεια με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο των προκριματικών 1.27.04.

Στους προκριματικούς των 100 μ. υποβρύχιο Νεανίδων, εξάλλου, η Χριστίνα Βρέτζο κατετάγη 13η με 42.79 και έμεινε εκτός τελικού.