Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στον τελικό το ομαδικό στο τεχνικό πρόγραμμα

Στον τελικό του ομαδικού, στο τεχνικό πρόγραμμα, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη προκρίθηκε η εθνική

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στον τελικό το ομαδικό στο τεχνικό πρόγραμμα

Συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους οι κοπέλες της ελληνικής αποστολής της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του ιστορικού χάλκινου μεταλλίου από την Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Τεχνικό Σόλο, την Κυριακή (19/6) το μεσημέρι, η Εθνική μας ομάδα αγωνίστηκε στον προκριματικό του Τεχνικού Ομαδικού, όπου πήρε την 5η θέση ανάμεσα σε 19 χώρες και προκρίθηκε στον Τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την Τρίτη (21/6) στις 17:00.

Η ομάδα μας με τις Μαρία Αλζιγκούζη - Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, βαθμολογήθηκαν με 86,2755 β., βαθμολογία που τους έφερε στην 5η θέση.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό πήρε η Κίνα με 94,0039 β., τη δεύτερη η Ιαπωνία με 91,2049 και την τρίτη η Ιταλία με 89,5775. Η 4η Γαλλία συγκέντρωσε 86,4984, κάτι που σημαίνει ότι τα κορίτσια μας είναι πολύ κοντά και δεν αποκλείεται να την ξεπεράσουν στον Τελικό. Σημειώνουμε ότι η Ουκρανία, που είχε δηλωθεί, τελικά δεν αγωνίστηκε.

Αύριο Δευτέρα (20/6) αγωνίζονται η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον προκριματικό του Ελεύθερου Σόλο, στις 10 το πρωί και η Εθνική μας ομάδα στον Τελικό του Κόμπο, το απόγευμα, στις 17:00.