Άννα Κορακάκη για τον stalker: «Είχα χάσει τον ύπνο μου»

Η Άννα Κορακάκη, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο με την αποκάλυψη της Πέμπτης (26/5), μίλησε στην ΕΡΤ για την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε με τον stalker.

Άννα Κορακάκη για τον stalker: «Είχα χάσει τον ύπνο μου»

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ τόνισε: "Τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια δεχόμουν παρενοχλητική παρακολούθηση και παρενοχλητικές συμπεριφορές από τον στόκερ. Αυτές βασικά με επηρέασαν πάρα πολύ ψυχολογικά. Είχα χάσει τον ύπνο μου. Ήταν σίγουρα μια πάρα πολύ τραυματική εμπειρία".

Σε ερώτηση για το πόσο διάστημα δεχόταν αυτή τη συμπεριφορά είπε: "Τέσσερα με πέντε χρόνια. Παρακολουθήσεις με πολλούς τρόπους. Παρακολουθήσεις, λουλούδια, επισκέψεις. Είχε προσπαθήσει να μπει στο διαμέρισμά μου".

Για το πότε αποφάσισε να κινηθεί νομικά επεσήμανε: "Κινήθηκα νομικά μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του συντρόφου μου"

Τέλος σε ερώτηση για την απόφαση της δικαιοσύνης είπε: "Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω το μικτό ορκωτό της Καβάλας, ωστόσο θεωρώ ότι θα πρέπει να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και η ποινή να είναι ακέραιη όπως την ορίζουν τα δικαστήρια, τα πέντε χρόνια δηλαδή να είναι πέντε χρόνια.