Κυριάκος Γιαννόπουλος: Επίσκεψη στην Κέρκυρα ο πρόεδρος της ΚΟΕ

Επίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποιεί την Πέμπτη (7/4) ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος. Μαζί του και ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Γιαννουρής

Κυριάκος Γιαννόπουλος: Επίσκεψη στην Κέρκυρα ο πρόεδρος της ΚΟΕ

Επίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποιεί την Πέμπτη (7/4) ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος. Θα έχει επαφές και συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, του αθλητισμού, αλλά και των σωματείων του νησιού των «Φαιάκων».

Μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Γιαννουρής ο οποίος, την Παρασκευή 8/4), μεταξύ των άλλων θα μιλήσει σε προπονητικό σεμινάριο πόλο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Γιαννόπουλου, την Πέμπτη (7/4) θα συναντηθεί με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων Μερόπη Υδραίου, την Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, εκπροσώπους των σωματείων της ΚΟΕ στο νησί και τον Πρόεδρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας Σταμάτη Λύκουρη, ενώ για τις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΝΑΟ Κέρκυρας.

Την Παρασκευή (8/4), ο Γιάννης Γιαννουρής θα συναντηθεί με τον περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων νήσων Πέτρο Αγγελόπουλο και τη συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου Φυσικής Αγωγής Βασιλική Τζίβα, ενώ το απόγευμα (18.00) θα μιλήσει σε Σεμινάριο Προπονητικής για τη υδατοσφαίριση, με θέμα «Πρόγραμμα FINA AND PLAY WITH THE BALL – Μεθοδολογία εκμάθησης υδατοσφαίρισης σε ηλικίες 7-9 ετών», στου φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.