Έμαθε την αντίπαλο της στο Πανευρωπαϊκό Πάλης η Μαρία Πρεβολαράκη!

Η κλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωτάθλημα Πάλης έφερε απέναντι στην Μαρία Πρεβολαράκη στον πρώτο γύρο της κατηγορίας των 53 κιλών την Γαλλίδα Ντεμπιέν, ενώ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμαθε και τους πιθανούς αντιπάλους την στην συνέχεια της διοργάνωσης

Έμαθε την αντίπαλο της στο Πανευρωπαϊκό Πάλης η Μαρία Πρεβολαράκη!

Την αντίπαλο στον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης της Βουδαπέστης έμαθε η Μαρία Πρεβολαράκη, αλλά και τις πιθανές, εφόσον μακροημερεύσει στη διοργάνωση (όπως αναμένεται).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που είναι η μεγάλη ελπίδα των Ελληνικών χρωμάτων για ένα ακόμη μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό - μετά από το χρυσό του Κουγιουμτζίδη, την Τρίτη (29/03) - θ' αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο των 53 κιλών την Γαλλίδα Ντεμπιέν.

Απέναντι της η κορυφαία Ελληνίδα στα χρονικά του αθλήματος θεωρείται φαβορί.

Το ίδιο ισχύει για την επόμενη αντίπαλο που θα περιμένει την Πρεβολαράκη αν προκριθεί, η οποία θα είναι η Μολδαβή Λέορντα.

Μετά ακολουθεί ο ημιτελικός όπου θα έχει πιο δύσκολο έργο απέναντι είτε στην Τουρκάλα Γετζίλ , είτε με την Γερμανίδα Βεντλ.

Η Πρεβολαράκη, η οποία έχει ήδη στην συλλογή της τρία αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια στην διοργάνωση ψάχνει, πλέον, το παρθενικό της χρυσό.