Τεχνική κολύμβηση: Ολοκληρώθηκε το αναπτυξιακό πρόγραμμα επίλεκτων σε Χανιά και Αργοστόλι

Στο Εθνικό κολυμβητήριο Χανίων και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου ολοκληρώθηκε το αναπτυξιακό πρόγραμμα επίλεκτων αθλητών-τριών τεχνικής κολύμβησης.

Τεχνική κολύμβηση: Ολοκληρώθηκε το αναπτυξιακό πρόγραμμα επίλεκτων σε Χανιά και Αργοστόλι

Το πρόγραμμα συμπεριελάμβανε 12 προπονητικές συναντήσεις πανελλαδικά και συμμετείχαν 139 επίλεκτοι αθλητές-τριες αναπτυξιακών ηλικιών.

Υλοποιήθηκε με τη κεντρική προπονητική καθοδήγηση και επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή Αλέξανδρου Ξιάρχου και του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Καλαϊτζογλίδη.

Η συμβολή των κατά τόπους σωματειακών προπονητών λειτούργησε καθοριστικά ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Απόλυτη ικανοποίηση

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, με την ολοκλήρωση των προπονητικών αυτών συναντήσεων, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα τους.

«Το μέλλον του αθλήματος μας προκαθορίζεται απόλυτα από την αγωνιστική εξέλιξη αυτών των ταλαντούχων και φερέλπιδων αθλητών. Αρκετοί από τους αθλητές- τριες του συγκεκριμένου προγράμματος θα αποτελέσουν μελλοντικά μέλη των εθνικών μας Ομάδων.

Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια των αθλητών μας, και των προπονητών τους.

Με την ολοκλήρωση του αναπτυξιακού προγράμματος επίλεκτων αθλητών – τριών εκφράζω την απόλυτη ικανοποίηση μου διότι εν μέσω πανδημίας καταφέραμε να προσφέρουμε μέσα από μια συλλογική δουλειά, τεχνικά και προπονητικά ερεθίσματα σε κρίσιμες αναπτυξιακές ηλικίες αθλητών θέτοντας τις βάσεις για μια λαμπρή αγωνιστική σταδιοδρομία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλαϊτζογλίδης.