Άλλαξε απόφαση η FINA, τον Ιούνιο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη!

Η FINA ανακοίνωσε πως τελικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Βουδαπέστη! Πήρε τη διοργάνωση από τη Φουκουόκα, λίγες μόλις ημέρες μετά τη μετάθεσή του για το καλοκαίρι του 2023. 

Άλλαξε απόφαση η FINA, τον Ιούνιο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη!

Έχει…τρελάνει τον κόσμο η Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου με τις αποφάσεις της αναφορικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τελικά, αυτό θα γίνει – εάν όλα πάνε καλά – εφέτος τον Ιούνιο στη Βουδαπέστη!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ήταν να διεξαχθεί εφέτος τον Μάιο στη Φουκουόκα και πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως θα γίνει στην Ιαπωνία του χρόνου (2023), όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (7/2), θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Βουδαπέστη!

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με την FINA να φιλοξενήσει τη διοργάνωση (18 Ιουνίου-3 Ιουλίου).

Τέλος, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα που θα έπρεπε να γίνει 2024 (Ιανουάριο) ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα διεξαχθεί. Ας γίνει με το καλό το καλοκαίρι στη Βουδαπέστη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου και θα δούμε για το επόμενο…