Η Arena επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

Τον ρόλο του επίσημου χορηγού ενδυμασίας των Εθνικών Ομάδων της ΕΙΟ αναλαμβάνει η Arena που για τα επόμενα 3 χρόνια θα στηρίξει και θα ενισχύσει την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Η Arena επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Από την ημέρα της ίδρυσής της το 1951 η ΕΙΟ έχει ως σκοπό την καλλιέργεια, διάδοση,ανάπτυξη και οργάνωση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και την εκπροσώπησή της σε διεθνείς διοργανώσεις.

Η χορηγία της Arena στην ΕΙΟ όχι μόνο μπορεί να δώσει προστιθέμενη αξία στην ίδια την εταιρεία με στόχο να συνδέσει το όνομά της με την επιτυχημένη πορεία της Ομοσπονδίας και τις διακρίσεις της σε παγκόσμιες διοργανώσεις, αλλά και να συμβάλλει ουσιαστικά στην δυναμική πορεία της στο μέλλον.

Για περισσότερα από 45 χρόνια η Arena έχει εξοπλίσει κορυφαίους κολυμβητές και λάτρεις θαλάσσιων σπορ σε όλο τον κόσμο με αγωνιστικά, προπονητικά και καθημερινά μαγιό και αξεσουάρ,βασισμένα σε βαθιά έρευνα, τεχνογνωσία και με δεσμευτική αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1973 από τον εμπνευσμένο εραστή των σπορ, επιχειρηματία και πρωτοπόρο αθλητικών χορηγιών HorstDassler, ως η πρώτη εταιρία μαγιό που ασχολείται με την έρευνα της υφαντουργίας και της ρευστοδυναμικής, σε μια προσπάθεια να αναπτύξει τα γρηγορότερα,ελαφρύτερα, πιο ομαλά και πιο ανθεκτικά προϊόντα για κολυμβητές που θέλουν να διακριθούν αγωνιστικά, αλλά και άλλους που απλά θέλουν να κολυμπήσουν.

Τα χαρακτηριστικά αυτά διακρίνουν την εταιρεία σε όλη την ιστορία της, καθώς συνεχίζει να καθορίζει τις τάσεις και να οριοθετεί νέα πρότυπα μέχρι και σήμερα.

Η συνεργασία με την ΕΙΟ αποτελεί νέο σταθμό στην ιστορία της Arena, η οποία περιλαμβάνει όλες τις Εθνικές Ομάδες της Ομοσπονδίας για τα επόμενα 3 χρόνια.

Στην Ελλάδα την αντιπροσώπευση της Arena έχει η εταιρία ΒΕΤΟ, που πλέον είναι υπερήφανος χορηγός και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.