Πινγκ Πονγκ: Οι τόποι διεξαγωγής στα επόμενα αναπτυξιακά τουρνουά της σεζόν

Το πρόγραμμα των επόμενων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της περιόδου 2021-2022 ανακοίνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Πινγκ Πονγκ: Οι τόποι διεξαγωγής στα επόμενα αναπτυξιακά τουρνουά της σεζόν

Το πρόγραμμα των επόμενων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της περιόδου 2021-2022 ανακοίνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Τον Οκτώβριο είχε γίνει το εναρκτήριο στην Κοζάνη, έναν μήνα αργότερα ακολούθησε η Βέροια και η ομοσπονδία γνωστοποίησε τώρα τους τόπους διεξαγωγής για τα πέντε τουρνουά του νέου έτους μαζί με τον μεγάλο τελικό του Μαΐου.

Τρίτο στη σειρά υπάρχει στις 22 και 23 Ιανουαρίου το όπεν μικρών ηλικιών της Καβάλας. Τον Μάρτιο θα διεξαχθεί το μοναδικό φέτος στην Αττική, τον Απρίλιο θα πάρει τη σκυτάλη η Κορινθία και τα ανοιχτά πρωταθλήματα θα κλείσουν αρχές Μαΐου στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Οι καλύτεροι αθλητές των φετινών τουρνουά θα συναντηθούν δύο εβδομάδες αργότερα στον τελικό στο Λουτράκι. Όλα αυτά βέβαια, εφόσον το επιτρέψει η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα, καθώς οι τωρινές συνθήκες με τη ραγδαία διασπορά του κορωνοϊού, προφανώς δεν δημιουργούν σιγουριά ούτε στην τέλεση των αθλητικών εκδηλώσεων.

Η ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.:

«Τo Δ.Σ. στη συνεδρίασή του 18/23-12-21, μετά από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής, όρισε τον τόπο διεξαγωγής των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων, σύμφωνα με το ισχύον αγωνιστικό πρόγραμμα περιόδου 2021-2022, ως ακολούθως:

22-Ιαν 23-Ιαν 2022 3ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Καβάλα Κ.Γ. Γεωργιανής

5-Μαρ 6-Μαρ 2022 4ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Αττική Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο

2-Απρ 3-Απρ 2022 5ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κορινθία Κ.Γ. Δερβενίου

7-Μαϊ 8-Μαϊ 2022 6ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Τρίκαλα Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (Κατσιμήδου)

21-Μαϊ 22-Μαϊ 2022 ΜΕΓΑΛΟΣ TEΛΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Λουτράκι Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος».