Στεφανίδη: «Αθλητής της χρονιάς έπρεπε να είναι ο Τεντόγλου, όχι ο Αντετοκούνμπο»!

Τη διαφωνία της με την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Στεφανίδη: «Αθλητής της χρονιάς έπρεπε να είναι ο Τεντόγλου, όχι ο Αντετοκούνμπο»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε για δεύτερο σερί έτος το βραβείο του αθλητή της χρονιάς στην πρόσφατη εκδήλωση του ΠΣΑΤ, γεγονός όμως που δεν... πολυάρεσε στην Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, με ποστάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, επιχειρηματολόγησε υπέρ του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια θα έπρεπε να είχε λάβει το σχετικό βραβείο.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χ...κε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», έγραψε σχετικά η Στεφανίδη.

Ακολούθως, απαντώντας σε ακόλουθό της που διαφώνησε, τόνισε: «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου».