Βραβεία ΠΣΑΤ: Βραβεύτηκαν Εθνική Πόλο Ανδρών, Σάκκαρη, Αντετοκούνμπο και Βλάχος

Ολοκληρώθηκε η απονομή των βραβείων ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού. Βραβεύτηκαν η Εθνική Πόλο Ανδρών, η Μαρία Σάκκαρη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Θοδωρής Βλάχος.

Βραβεία ΠΣΑΤ: Βραβεύτηκαν Εθνική Πόλο Ανδρών, Σάκκαρη, Αντετοκούνμπο και Βλάχος

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια απονομή των βραβείων ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού την Τετάρτη (22/12).

Στην κατηγορία της κορυφαίας ομάδας για το 2021 το βραβείο πήγε στην Εθνική Πόλο των ανδρών, η οποία κατέκτησε ο ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκονται η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού και η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας για το 2021 στα βραβεία κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έφτασε σε δύο ημιτελικούς Grand Slam (Roland Garros και US Open), ενώ ανέβηκε μέχρι το Νο6 της Παγκόσμιας Κατάταξης.

Στην πρώτη τριάδα βρίσκονται επίσης οι η Άννα Ντουντουνάκη και Κατερίνα Στεφανίδη.

Τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα αθλητή για το 2021 κατέκτησε για δεύτερη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα του NBA και αναδείχθηκε MVP των τελικών.

Ακολούθησαν σε ψήφους οι Μίλτος Τεντόγλου και Στέφανος Ντούσκος.

Όσον αφορά στον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα προπονητή για το 2021, αυτόν τον κατέκτησε για πρώτη φορά ο Θοδωρής Βλάχος για τις επιτυχίες του με τον Ολυμπιακό αλλά και την Εθνική Πόλο.

Στην πρώτη τριάδα βρέθηκαν επίσης οι Γιώργος Πομάσκι και Χάρης Παυλίδης.