ΠΣΑΤ: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη «Γιορτή των Κορυφαίων»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα τιμήσει με την παρουσία της την εκδήλωση που διοργανώνει ο ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού για το 2021

ΠΣΑΤ: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη «Γιορτή των Κορυφαίων»

Η στιγμή της ανακοίνωσης των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού 2021 από τον ΠΣΑΤ πλησιάζει. Όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 17:30.

Για πρώτη φορά από την εκλογή της, στην εκδήλωση των κορυφαίων του ΠΣΑΤ θα είναι παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, γιατί όπως είναι γνωστό πέρυσι δεν διοργανώθηκε η εκδήλωση λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό.
Όπως ανακοινώθηκε από τον ΠΣΑΤ:

«Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη γιορτή του Ελληνικού Αθλητισμού, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) κάθε χρόνο, από το 1954. Η «Γιορτή των Κορυφαίων» για το 2021, θα λάβει χώρα αύριο, Τετάρτη (22/12, 17:30), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η γιορτή, που θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ 3 και την πλατφόρμα “ERTFLIX”, θα αρχίσει με καλωσόρισμα του προέδρου του ΠΣΑΤ, Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και στη συνέχεια χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Παρουσιαστές της λαμπρής εκδήλωσης θα είναι η Α΄ αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Άρια Αγάτσα και ο Α΄ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, Βαγγέλης Ιωάννου. Η αγωνία κορυφώνεται για την ανακοίνωση των Κορυφαίων της χρονιάς (αθλητής, αθλήτρια, ομάδα, προπονητής), καθώς και των Κορυφαίων με Αναπηρία (Αθλητής, Αθλήτρια, Ομάδας).

Πέρα από τις ήδη γνωστές τριάδες ανά κατηγορία για τους Κορυφαίους του 2021, βάσει των ψήφων των Μελών του Συνδέσμου, ο ΠΣΑΤ θα απονείμει έπαθλα σε αθλητές, αθλήτριες, προσωπικότητες, συλλόγους και φορείς του αθλητισμού που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά που ολοκληρώνεται για το ήθος τους και την κοινωνική προσφορά τους.

Η «Γιορτή των Κορυφαίων» για το 2021 θα ολοκληρωθεί με το «Αντίο» του ΠΣΑΤ στον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίο πολλοί λίγοι ίσως γνωρίζουν ότι ήταν και λάτρης του αθλητισμού!

Ο θάνατός του άφησε φτωχότερο τον κόσμο και ο ΠΣΑΤ αισθάνεται ηθικό χρέος να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μεγάλο Χορηγό μας, WinMasters, για την υποστήριξή του και να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου
Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Χορηγοί της Γιορτής είναι η Κεντρική Κλινική Αθηνών.

Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης και η εταιρία netway. Ο ΠΣΑΤ ενημερώνει πως θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο».