Νούτσος: «Η νίκη απαιτεί συνεχή προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση»

Ο Στέλιος Νούτσος νίκησε στην ολυμπιακή κατηγορία 49er και στη διοργάνωση «30η Athens International Sailing Week 2021».

Νούτσος: «Η νίκη απαιτεί συνεχή προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση»

Την πρώτη θέση στην ολυμπιακή κατηγορία 49er κατέκτησε ο Στέλιος Νούτσος στην διοργάνωση «30η Athens International Sailing Week 2021».

Οι ολυμπιακές κατηγορίες ήταν ταυτόχρονα και πανελλήνια πρωταθλήματα. Ο αθλητής του Ολυμπιακού, μαζί με τον έτερο συναθλητή του στο διθέσιο σκάφος, τον Παναγιώτη Καμπουρίδη, ήταν οι πιο γρήγοροι από τα 8 σκάφη που συμμετείχαν στον αγώνα και κατέκτησαν το χρυσό στο Πανελλήνιο.

O Στέλιος Νούτσος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για τρίτη συνεχομένη χρονιά φορώντας τα χρώματα του Ολυμπιακού, έχω κατακτήσει την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, στην κατηγορία 49er. Πρόκειται για την πλέον ανταγωνιστική κατηγορία στην ιστιοπλοΐα, με σκάφη ιδιαίτερα υψηλών επιδόσεων, όπου η νίκη απαιτεί συνεχή προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση, και όπου τα λάθη δεν συγχωρούνται. Φέτος, ως μέλος της Εθνικής Ομάδας, μπαίνω και εγώ σε μία νέα τετραετή περίοδο απαιτητικής προετοιμασίας, με απώτερο στόχο τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπάρχουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες, ειδικά σε θέματα προμήθειας κατάλληλων υλικών και εξοπλισμού. Όμως νιώθω ότι για άλλη μια φορά, ο κόσμος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού που αγαπάει τη θάλασσα, είναι δίπλα μου και θα στηρίξει έμπρακτα και αυτήν μου την προσπάθεια».