Άννα Κορακάκη: Έβδομη στον τελικό των 25 μέτρων στο President’s Cup

Εκτός βάθρου η Άννα Κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων στο President’s Cup.

Άννα Κορακάκη: Έβδομη στον τελικό των 25 μέτρων στο President’s Cup

Δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των 25 μέτρων πιστόλι η Άννα Κορακάκη στο Βρότσλαβ.

Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής, στον τελευταίο αγώνα για το 2021, κατετάγη 7η στον τελικό, με σκορ 12, ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία της στο Βρότσλαβ με ένα χάλκινο μετάλλιο στο μικτό, μία 4η θέση στα 10μ. και μία έβδομη στα 25μ.

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 25μ. κατέκτησε η Γερμανίδα Βένεκαμπ, με την Σάρνομπατ από την Ινδία και την Λαμόλ από την Γαλλία να ακολουθούν στις άλλες δύο θέσεις.

Κορακάκη: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Προεδρικό Κύπελλο ISSF

Θυμίζουμε πως η Άννα Κορακάκη πανηγύρισε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο μικτό στο αεροβόλο πιστόλι, στο προεδρικό Κύπελλο ISSF, στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, αγωνίσθηκε με τον Μίκετς.

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Άννα και ο αδελφός της Διονύσης ήταν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Βύρωνα, πριν από δύο εβδομάδες.

Τα αδέρφια Κορακάκη έκαναν το 3 στα 3 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αφού κέρδισαν τον τίτλο σε άνδρες και γυναίκες, η Άννα και ο Διονύσης ένωσαν τις δυνάμεις τους για το μεικτό. Άλλωστε τόσο η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης όσο και ο αδελφός της ανήκουν στην ελίτ της παγκόσμιας σκοπευτικής κοινότητας και ο βαθμός δυσκολίας για τους αγώνες ήταν μικρός.

Έτσι έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου καθώς σημείωσαν σκορ 577/600 (289+288) και 16 - 10 στον τελικό, κόντρα στην ομάδα του Παναθηναϊκού.