Πάλη: Στα ρεπεσάζ των 97 κιλών ελληνορωμαϊκής ο Ιωσηφίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ στα 97 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης θα έχει ο Μιχάλης Ιωσηφίδης, που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23, το οποίο πραγματοποιείται στη Σερβία.

Πάλη: Στα ρεπεσάζ των 97 κιλών ελληνορωμαϊκής ο Ιωσηφίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23

Στον δρόμο για ακόμη ένα μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση είναι ο Μιχάλης Ιωσηφίδης.

Ο Έλληνας παλαιστής βρίσκεται στα ρεπεσάζ της κατηγορίας των 97 κιλών της ελληνορωμαϊκής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 που διεξάγεται στη Σερβία.

Ο Ιωσηφίδης άρχισε τη διοργάνωση πολύ εντυπωσιακά, επικρατώντας του Βόρεν με 3-1 στον προκριματικό γύρο. Η νίκη απέναντι στον Νορβηγό που είχε κατακτήσει την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του έδωσε… φτερά και στη φάση των «16» αντιμετώπισε τον Μαρίνοφ. Με νέα μεγάλη εμφάνιση ο πρωταθλητής μας επιβλήθηκε με τεχνική υπεροχή του Βούλγαρου αθλητή και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Αρτούρ Σαργκσιάν και ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή. Ο Ρώσος έφτασε με σχετική ευκολία στον τελικό και έδωσε έτσι δεύτερη ευκαιρία στον Έλληνα αθλητή.

Στα ρεπεσάζ ο Ιωσηφίδης θα αντιμετωπίσει αύριο (3/11) τον νικητή της αναμέτρησης Ντάντακ (Τσεχία) - Μπούκιν (ΗΠΑ) και αν επικρατήσει θα παλέψει με τον Αυστριακό Ράγκινερ για το χάλκινο μετάλλιο.

Πέρα από τον Ιωσηφίδη, στην κατηγορία των 82 κιλών αγωνίστηκε σήμερα (2/11) και ο Ηλίας Παγκαλίδης που όμως ηττήθηκε με τεχνική υπεροχή από τον Ρώσο Οζάεφ και αποκλείστηκε.