Ιστιοπλοΐα: Με τέσσερις συμμετοχές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα IQFOIL

Η Ελλάδα μετρά τέσσερις συμμετοχές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της νέας Ολυμπιακής κλάσης IQFOIL που αντικατέστησε τα RSX.

Ιστιοπλοΐα: Με τέσσερις συμμετοχές η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα IQFOIL

Σε έναν ακόμη μεγάλο διεθνή αγώνα θα λάβουν μέρος Έλληνες ιστιοπλόοι. Πρόκειται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της νέας Ολυμπιακής κλάσης IQFOIL που αντικατέστησε τα RSX.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι Λεωνίδας Τσορτανίδης (Ν.Ο. Άνδρου), Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης (Ν.Ο. Βουλιαγμένης), Αγγελική Σκαρλάτου (Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης) και Δανάη Ποντίφηξ (Ν.Ο Βουλιαγμένης). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Μασσαλία από το Σάββατο μέχρι τις 28 Οκτωβρίου και οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 200.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΟ

Τη 2η τακτική γενική συνέλευσή της έχει προγραμματίσει η ΕΙΟ την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στον χώρο των εγκαταστάσεών της στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας. Οι εργασίες της συνέλευσης θα ξεκινήσουν στις 8 το πρωί (σε περίπτωση μη απαρτίας η ώρα έναρξης θα μετατεθεί για 2 ώρες αργότερα) και τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι έγκριση αγωνιστικού προγράμματος του 2022, έγκριση προϋπολογισμού του 2022, έγκριση τροποποιήσεων του κανονισμού εγγραφών – μεταγραφών της ΕΙΟ και έγκριση τροποποιήσεων του κανονισμού εθνικών ομάδων της ΕΙΟ.