Μιλλούση: «Λάθος η διατύπωση του Πετρούνια» (vid)

Η Βασιλική Μιλλούση πήρε θέση για την δήλωση που έκανε ο σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας σχετικά με τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού. 

Μιλλούση: «Λάθος η διατύπωση του Πετρούνια» (vid)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δέχτηκε σκληρή κριτική για τις δηλώσεις του σχετικά με τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ξεκαθάρισε αργότερα πως η τοποθέτησή του πήρε μία διαφορετική κατεύθυνση.

Πετρούνιας: «Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω»

Θέση πήρε με τη σειρά της και η σύζυγος του «άρχοντα των κρίκων», Βασιλική Μιλλούση, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε πως η διατύπωση του Πετρούνια ήταν λανθασμένη.

Πετρούνιας: «Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη» (vid)

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία που έχει, είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση. Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας. Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει».