ΕΟΕ: Ο Καπράλος συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μαργαρίτη Σχοινά

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον Μαργαρίτη Σχοινά, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής.

ΕΟΕ: Ο Καπράλος συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μαργαρίτη Σχοινά

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος με την ιδιότητα του Προέδρου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον Μαργαρίτη Σχοινά, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και αναπτύχθηκαν οι τρόποι για μία ευρύτερη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού στην ήπειρο. Ιδιαίτερο βάρος στη συζήτηση δόθηκε στο European Sports Model και στην περαιτέρω ενίσχυση του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς αποτελεί το κλειδί για την οργάνωση του αθλητισμού στην Ευρώπη πάνω σε στερεά πρότυπα και με δίκαιη ανάπτυξη για όλα τα αθλήματα.

Ο κ. Καπράλος παρουσίασε στον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τους αγώνες που διοργανώνουν οι Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές και τον προσκάλεσε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2023 που θα γίνουν στην Κρακοβία της Πολωνίας.

Στο τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος των ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος παρέδωσε στον κ. Μαργαρίτη Σχοινά μία αναμνηστική πλακέτα.