Ιστιοπλοΐα: Η ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Λέιζερ της Βουλγαρίας

Δώδεκα ιστιοπλόοι, άνδρες και γυναίκες, συγκροτούν την ελληνική αποστολή που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Λέιζερ, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βάρνα από τις 2 έως τις 9 Οκτωβρίου. Δείτε ποιοι είναι αυτοί που θα τρέξουν για τα ελληνικά χρώματα.

Ιστιοπλοΐα: Η ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Λέιζερ της Βουλγαρίας

Με 12 ιστιοπλόους θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στο ανοιχτό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κλάσης Λέιζερ, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βάρνα της Βουλγαρίας από 2 έως 9 Οκτωβρίου.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ έχουν δηλώσει συμμετοχή 120 αθλητές και οι 7 είναι Έλληνες. Πρόκειται για τους Δημήτρη Αναστασιάδη (ΝΟΘ), Χρήστο Μπομποτά (ΝΟΘ), Αντώνη Μπουγιούρη (ΝΟΠΦ), Αριστοτέλη Χατζησταματίου (ΝΟ Βόλου και Αργοναύτες), Αναστάσιο Παναγιωτίδη (ΝΟΘ), Δημήτρη Παπαδημητρίου (ΝΟ Βουλιαγμένης) και Δημήτρη Θεοδωράκη (ΝΟ Κατοίκων Βουλιαγμένης).

Στα Λέιζερ Ράντιαλ γυναικών θα τρέξουν η Βασιλεία Καραχάλιου (ΙΟΠ) και η Μαρία Βλάχου (ΝΟ Αμφιθέας). Συνολικά θα αγωνιστούν 80 σκάφη.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ ανδρών τα 3 από τα 25 σκάφη θα είναι ελληνικά. Ο Βασίλης Μπούμπης (ΣΕΑΝΑΤΚ), ο Κωνσταντίνος Μαγγίνας (ΣΕΑΝΑΤΚ) και ο Αθανάσιος Τουρής (ΝΟ Αμφιθέας).