Ιστιοσανίδα Techno: Οι νικητές και οι νικήτριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Έγινε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοσανίδας Techno στη Λούτσα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών. Δείτε τους νικητές και τις νικήτριες ανά κατηγορία.

Ιστιοσανίδα Techno: Οι νικητές και οι νικήτριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοσανίδας Techno που φιλοξένησε ο Αθηναϊκός Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Ο αγώνας έγινε στον θαλάσσιο κόλπο της Λούτσας και έλαβαν μέρος 83 ιστιοπλόοι από οκτώ ομίλους, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Στα Τ293Plus έτρεξαν 21 σκάφη και έγιναν 11 συναρπαστικές ιστιοδρομίες.

Στα αγόρια κέρδισε ο Μ. Καλπογιαννάκης του ΑΟΘΑ με 11 βαθμούς ποινής και ακολούθησαν ο Φ. Ζαννάρας του ΝΟΒ με 40 β.π. και ο Ε. Κονταξάκης του ΝΑΟ Κέκρωψ με 41 β.π.

Στα κορίτσια νίκησε η Α. Κωστή του ΝΑΟ Κέκρωψ με 37 β.π., δεύτερη ήταν η Μ. Χερουβείμ του ΝΑΟΒΒ με 43 β.π. και τρίτη η Δ. Ποντίφηξ του ΝΟΒ με 51 β.π.

Στα Τ293 της κατηγορίας Κ17 αγωνίστηκαν 28 σκάφη.

Μετά από 11 κούρσες στα αγόρια κέρδισε ο Π. Κονταρίνης του ΑΟΘΑ με 10 β.π., δεύτερος ήταν ο Γ. Σταθόπουλος του ίδιου ομίλου με 27 β.π. και τρίτος ο Δ. Αντωνάκας του ΝΑΟΒΒ με 33 β.π.

Στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέλαβε η Μ. Καρβουνιάρη του ΝΑΟ Κέκρωψ με 68 β.π. και ακολούθησαν η Σ. Αρβανίτη του ΝΟΒ με 90 β.π. και η Ν. Αναγνώστου του ΝΑΟΒΒ με 110 β.π.

Στην κατηγορία Κ15 και Κ13 Τζούνιορ τις 11 ιστιοδρομίες έτρεξαν 34 σκάφη.

Στα αγόρια κέρδισε ο Σ. Καλπογιαννάκης του ΑΟΘΑ με 13 β.π. και ακολούθησαν ο Μ. Κουτέλας του ΝΟΒ με 35 β.π. και ο Α. Βασμανώλης του ΑΟΘΑ με 58 β.π.

Στα κορίτσια νίκησε η Δ. Αναγνώστου του ΝΟΒ με 56 β.π., δεύτερη ήταν η Α. Ι. Γουίντερς του ΝΟΚΒ με 81 β.π. και τρίτη η Γ. Βασιλείου του ΑΟΘΑ με 114 β.π.