Πινγκ Πονγκ: «Χρυσή» η Γκαϊντατζή στις κορασίδες, πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό παίδων ο Αλεξόπουλος

Ο Αλέξανδρος Αλεξόπουλος και η Λεμονιά Γκαϊντατζή αναδείχτηκαν στην Πάτρα πρωταθλητές Ελλάδας στο απλό παίδων και το απλό κορασίδων αντίστοιχα.

Πινγκ Πονγκ: «Χρυσή» η Γκαϊντατζή στις κορασίδες, πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό παίδων ο Αλεξόπουλος

Ο Αλέξανδρος Αλεξόπουλος και η Λεμονιά Γκαϊντατζή αναδείχτηκαν στην Πάτρα πρωταθλητές Ελλάδας στο απλό παίδων και το απλό κορασίδων αντίστοιχα για την φετινή αγωνιστική περίοδο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο αθλητής του Δ.Α.Ο. Ταύρου έφτασε στον πρώτο πανελλήνιο τίτλο του σε ατομικό αγώνισμα. Στον τελικό λύγισε τον Πατρινό συμπαίκτη του Ανδρέα Καραμπελιά με 3-2 σετ.

Η αθλήτρια της Δύναμης Λάρισας, πρόσθεσε κι αυτή την πρωτιά στην καριέρα της μετά τις δύο στην κατηγορία παγκορασίδων και την περσινή πρωτιά στην κατηγορία νεανίδων.

Στον τελικό κατέβαλλε τη Θεσσαλονικιά συμπαίκτριά της Στέλλα Τζαρίδου με 3-1 σετ. Στο διπλό παίδων κατέκτησαν τον πανελλήνιο τίτλο ο Μάριος Κατσαπρακάκης και ο Ανδρέας Καραμπελιάς (Α.Ο. Αγίου Θωμά Παράδεισος Αμερουσίου/Δ.Α.Ο. Ταύρου).

Στο διπλό κορασίδων η Γκαϊντατζή πήρε κι άλλο χρυσό μετάλλιο, μαζί κιόλας με την Τζαρίδου, λίγα λεπτά πριν την αναμετρηθούν στον τελικό του απλού. Έπειτα από τέσσερις μέρες πλούσιας δράσης το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πέρασε στην ιστορία ως η πρώτη διοργάνωση μετά την πολύμηνη απραξία λόγω κορωνοϊού, που ταλαιπώρησε αφάνταστα το άθλημα.

Έγινε χωρίς κόσμο, με όλα τα υγειονομικά μέτρα στο «Δημήτριος Τόφαλος» και κάλυψε τις προσδοκίες των αποστολών με την καλή οργάνωσή του.