Εβελίνα Παπάζογλου:  «Γράψαμε ιστορία, το Τόκιο μας περιμένει»

Η πρωταθλήτριά μας στην καλλιτεχνική κολύμβηση, Εβελίνα Παπάζογλου μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Εβελίνα Παπάζογλου:  «Γράψαμε ιστορία, το Τόκιο μας περιμένει»

Για το μεγάλο όνειρο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, η Εβελίνα Παπάζογλου.

Η πρωταθλήτριά μας, που θα αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση στο Ντουέτο μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη αλλλα και στο Ομαδικό, αναφέρθηκε στον δύσκολο δρόμο αυτής της επιτυχίας, αλλά και για στην τεράστια πρόκληση που περιμένει την ίδια και τις συναθλήτριές της, στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Ένα μεγάλο όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είναι η πρώτη και η τελευταία μου σκέψη. Είναι το μοναδικό που μπορώ να πω. Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Το θέλαμε, το ονειρευτήκαμε, το πιστέψαμε και το καταφέραμε.

Ο δρόμος ήταν δύσκολος και ξέραμε πως θα πρέπει να παλέψουμε για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή και συγκεκριμένα στο κ. Σπύρο Καπράλο για την υποστήριξη του κατά την προετοιμασία μας, η οποία ήταν πολύτιμη για εμάς.

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Θερμή υποδοχή στην Εθνική ομάδα (pics, vids)

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Κολυμβητική Ομοσπονδία και τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο για την βοήθεια του και την πίστη του σε εμάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις προπονήτριες μου, την κ. Άννα Τάρρες, την Ελίζαμπεθ Φερνάντες και την κ. Ναταλία Τσερνέσκα, γιατί χωρίς αυτές δεν θα είχαμε καταφέρει να υλοποιήσουμε το όνειρό μας. Πήραν μία ομάδα και την μεταμόρφωσαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου, τον κ. Γεώργιο Κελάλη, διευθυντή του ορθοπεδικού τμήματος της Ευρωκλινικής Αθηνών για την αμέριστη αγάπη του και υποστήριξή του τόσα χρόνια, όπου χωρίς αυτόν και χωρίς τον φυσιοθεραπευτή μου τον κ. Σταύρο Τόιλο, ο δρόμος μου για το Τόκιο θα ήταν πολύ δύσκολος. Τα καταφέραμε. Γράψαμε ιστορία… Το Τόκιο μας περιμένει».