Καλλιτεχνική κολύμβηση: Θερμή υποδοχή στην Εθνική ομάδα (pics, vids)

Στη βάση της επέστρεψε η Εθνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης από τη Βαρκελώνη όπου και πανηγύρισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Θερμή υποδοχή στην Εθνική ομάδα (pics, vids)

Επέστρεψε από τη Βαρκελώνη η αποστολή της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης, με τα κορίτσια μας να κρατούν στα χέρια τους τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τόσο στο Ομαδικό για πρώτη φορά μετά το 2004, όσο και στο Ντουέτο, τα οποία κέρδισαν πανάξια με τις εμφανίσεις τους στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Την αποστολή υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με ανθοδέσμες και χαμόγελα, εκ μέρους της ΚΟΕ, ο Πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, αλλά και συγγενείς των αθλητριών και φίλοι του αθλήματος.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη που θα τη δούμε στο Τόκιο και στο σόλο και στο ντουέτο (με την Παπάζογλου) και στο ομαδικό, δήλωσε με την άφιξη της αποστολής: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε κάτι άπιαστο μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Το όνειρο, δηλαδή η ολυμπιακή πρόκριση του Ομαδικού, έγινε πραγματικότητα. Ήταν ο πιο ωραίος αγώνας τη ζωής μου γιατί ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ενώ με το Ντουέτο είναι πιο εύκολο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συναθλήτριές μου, στην Ομοσπονδία για τη στήριξη, αλλά και ιδιαίτερα στην ΕΟΕ. Και φυσικά σε όλες τις προπονήτριες που έχουν συμβάλει, αλλά ιδιαίτερα στις Άνα Τάρες και Μπεθ Φερνάντες που μας απογείωσαν».