Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πλατανιώτη: «Η Ελλάδα να λάμψει στο Τόκιο»

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε για την ιστορική πρόκριση της Εθνικής ομάδας της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πλατανιώτη: «Η Ελλάδα να λάμψει στο Τόκιο»

Η Πλατανιώτη, η οποία θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ντουέτο και στο Ομαδικό, μιλά για τη συμβολή της ΚΟΕ και της ΕΟΕ στο τεράστιο αυτό επίτευγμα και τονίζει ότι η καλή πορεία θα συνεχιστεί και στο Τόκιο. Αναλυτικά οι δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το ομαδικό

«Τα συναισθήματα είναι τόσο δυνατά που οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν το πώς νιώθουμε. Στα 14 χρόνια που βρίσκομαι στην Εθνική ομάδα, ποτέ δεν έχω δουλέψει πιο σκληρά για να καταφέρω κάτι. Ήμασταν ασταμάτητες και η θέλησή μας ήταν μεγαλύτερη ακόμη και από τις ικανότητές μας. Αυτή η πρόκριση, λοιπόν, ήρθε για να δικαιώσει όλη αυτή τη δουλειά, την κούραση, ψυχική και σωματική.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις προπονήτριες Anna Tarres και Elizabeth Fernadez, γιατί χωρίς αυτές δεν θα είχαμε καταφέρει απολύτως τίποτα. Πήραν μια ομάδα και τη μεταμόρφωσαν. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία που πίστεψε σε εμάς και βρίσκεται δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, αλλά και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, που επίσης μας πίστεψε και κάλυψε το κόστος της προολυμπιακής προετοιμασίας. Καθώς, χωρίς αυτή την προετοιμασία, το παιχνίδι θα ήτανε χαμένο.

Μετά το τεράστιο γεγονός της πρόκρισης του Ομαδικού, που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία της Συγχρονισμένης κολύμβησης, αλλά και του Ντουέτου μας (που θα ξαναπάει), ο αγώνας συνεχίζεται και αυτό θα γίνει στο Τόκιο. Εκεί ζητάμε, φυσικά, να συνεχιστεί η στήριξη της Ομοσπονδίας, της Ε.Ο.Ε καθώς και νέων χορηγών που μπορούν να μας βοηθήσουν στο κομμάτι της προετοιμασίας μας. Ενισχύοντας την ελληνική αποστολή, ώστε η Ελλάδα να λάμψει στο Τόκιο.

Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά πιστεύω πως με τη βοήθεια όλων η χώρα μας θα διαπρέψει ξανά».