Άρση βαρών: Πανελλήνια ρεκόρ και από την Καρδαρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τασκένδης

Μετά από πολύ καλή απόδοση η Μαρία Καρδαρά πέτυχε δύο πανελλήνια ρεκόρ νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών που λαμβάνει χώρα στο Ουζμπεκιστάν.

Άρση βαρών: Πανελλήνια ρεκόρ και από την Καρδαρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τασκένδης

Σπουδαία εμφάνιση, που συνδυάστηκε με δύο πανελλήνια ρεκόρ, πραγματοποίησε την Τρίτη (25/5) η Μαρία Καρδαρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών εφήβων - νεανίδων, που πραγματοποιείται στην Τασκένδη.

Άρση βαρών: Δύο πανελλήνια ρεκόρ από τον Λαμπρίδη στο Παγκόσμιο εφήβων - νεανίδων

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εξαιρετική στην πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν, καθώς έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και με 176 κιλά στο σύνολο κατέλαβε την 9η θέση στη διοργάνωση. Μια επίδοση που της χάρισε το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των νεανίδων, μιας και βελτίωσε την προσωπική της επίδοση που είχε κάνει το 2019 στα Γιάννινα.

Στην κίνηση του αρασέ η Καρδαρά σήκωσε 81 κιλά και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων, καταλαμβάνοντας την 8η θέση. Στην αντίστοιχη του ζετέ με 95 κιλά ήρθε .

Η νέα ελπιδοφόρα εμφάνιση και τα πανελλήνια ρεκόρ της Καρδαρά έφεραν πολλά χαμόγελα στην ελληνική αποστολή, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς πριν ξεκινήσει η διοργάνωση άνοιξε το χέρι της με αποτέλεσμα να σφίξει τα δόντια για να παίξει...