Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Αναχώρησαν για Βουδαπέστη Κυνηγάκης, Γιαννοπούλου

Τη Δευτέρα (10/5) αναχώρησαν για τη Βουδαπέστη οι Νεφέλη Γιαννοπούλου, Άλκης Κυνηγάκης, συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Κοζομπόλη.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Αναχώρησαν για Βουδαπέστη Κυνηγάκης, Γιαννοπούλου

Οι δυο εκπρόσωποι της Ελλάδας στην ανοιχτή θάλασσα θα πάρουν μέρος στα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων στις 12 και 13 Μαΐου αντίστοιχα.

«Ο Άλκης και η Νεφέλη βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αγωνιστική ετοιμότητα, γεγονός που μας κάνει αισιόδοξους για πολύ καλές εμφανίσεις» τόνισε ο προπονητής Βαγγέλης Κοζομπόλης που συνοδεύει τους δυο εκπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Άλκης Κυνηγάκης που διεκδικεί μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα γίνει τον Ιούνιο στο Σετουμπάλ της Πορτογαλίας την πρόκριση για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε:

«Περιμένω ένα καλό πλασάρισμα μέσα στην 8αδα. Δεδομένου του κυρίου στόχου που είναι το προολυμπιακό τουρνουά, δεν θα έχω προετοιμαστεί ιδιαίτερα για τους πανευρωπαϊκους αγώνες. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για κάτι καλό».

Για την Νεφέλη Γιαννοπούλου πρόκειται για το πρώτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε επίπεδο γυναικών και υποστηρίζει:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα το να εκπροσωπήσω την χώρα μου σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και δεν σας κρύβω τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία μου. Η προσπάθειά μου θα ειναι η μέγιστη και ευελπιστώ στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της επίδοσής μου.

Σίγουρα θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, μιας και είναι το πρώτο μου ευρωπαϊκό σε επίπεδο ανδρών-γυναικών».