Τζέλη: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την πρόκριση μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Μοναδική χαρακτήρισε στις πρώτες της δηλώσεις η Φένια Τζέλη την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Τζέλη: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την πρόκριση μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Η Φένια Τζέλη κατάφερε να επαναφέρει το ελληνικό ταεκβοντό στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το 2012 καθώς κατέκτησε την πρόκριση μέσα από το προολυμπιακό τουρνουά της Βουλγαρίας.

Τάε κβον ντο: Η Τζέλη προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η πρόκριση της «χάλκινης» στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018, έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης κατάκτησης δύο μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, αναδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται όλες αυτά τα χρόνια στο οικοδόμημα του ελληνικού ταεκβοντό.

Η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις υποστήριξε: «Είναι μοναδική αυτή η στιγμή. Η χαρά μου είναι μεγάλη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Παλεύαμε εδώ και σχεδόν δύο χρόνια για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Και ήρθε μέσα από δυσκολίες. Αλλαγή ημερομηνιών, αλλαγή πλάνων. Τώρα σχεδιάζουμε το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχω βιώσει ξανά την ατμόσφαιρα Ολυμπιακών Αγώνων. Το συναίσθημα το 2018 στο Μπουένος Άιρες ήταν παρόμοιο. Όμως τώρα είναι μια διαφορετική διοργάνωση και το επίπεδο μεγαλύτερο και φυσικά πιο δύσκολο. Πίστεψα ότι θα έρθει αυτό το μετάλλιο όταν πήρα τον τρίτο πόντο στον ημιτελικό. Το πίστεψα και έμεινα συγκεντρωμένη.

Από την αρχή της διοργάνωσης ένιωθα ότι τα πάντα θα πάνε καλά σήμερα. Και δικαιώθηκα μέσα από νίκες απέναντι σε ποιο έμπειρες αντιπάλους. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία, τους προπονητές της προΟλυμπιακής ομάδας και φυσικά του σωματείου μου που εδώ και χρόνια έχουν σκύψει από πάνω μου για να καλύπτουν όλες μου τις ανάγκες. Θα κρατήσω στην καρδιά μου όλη αυτήν τη διαδρομή με την προΟλυμπιακή ομάδα. Ζήσαμε σπουδαίες στιγμές και είναι κρίμα που δεν πήραμε και άλλες προκρίσεις. Τις αξίζαμε».