Πινγκ πονγκ: Εκτός συνέχειας η Τόλιου στο ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά

Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του προολυμπιακού τουρνουά της Ευρώπης στην επιτραπέζια αντισφαίριση γνώρισε η Κατερίνα Τόλιου, η οποία υπέστη δεύτερη ήττα στις λεπτομέρειες.

Πινγκ πονγκ: Εκτός συνέχειας η Τόλιου στο ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά

Στη φάση των ομίλων αποκλείστηκε η Κατερίνα Τόλιου στο προολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ευρώπης, που σε συνθήκες «φούσκας» είναι για δεύτερη μέρα σε εξέλιξη στο Γκιμαράες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε και σήμερα (22/4) τη μάχη της στο καθοριστικό ματς με την Τουρκάλα Σιμπέλ Αλτίνκαγια για το 1ο γκρουπ του σταδίου 1 και γνώρισε καταδικαστική ήττα με 2-4 σετ.

Μετά τη χθεσινή (21/4) οριακή ήττα από το πρώτο φαβορί του γκρουπ, τη Σάρα Ντε Νούτε (4-3), θα της έδινε την πρόκριση σε τριπλή ισοβαθμία νίκη με οποιοδήποτε σκορ στο φινάλε. Πάλεψε για αυτό, όμως της έλειψε και η τύχη σε ένα ακόμη ματς και τελικά έμεινε στην τρίτη και τελευταία θέση του γκρουπ. Ωστόσο η Τόλιου «αποχαιρέτησε» τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά, αφού έκανε σπουδαία προσπάθεια και με τις εμφανίσεις της έδειξε ότι άξιζε την πρόκριση στο στάδιο 2.

Περίπου 50 λεπτά κράτησε ο αμφίρροπος αγώνας με την Αλτίνκαγια, η οποία προκρίθηκε αήττητη στην επόμενη φάση, με δεύτερη την Ντε Νούτε που επίσης πέρασε. Η συνάντηση ήταν απολύτως στα μέτρα της Τόλιου (νούμερο 24 του τουρνουά) και το ματς με την Αλτίνκαγια (Νο 27) φαινόταν ξεκάθαρα ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Όπως και έγινε...

Τα σετ: 8-11, 8-11, 11-8, 2-11, 11-9, 9-11.